facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brooklyn Spares

Brooklyn Spares

Info

Brooklyn Spares is het adres voor het onderhouden, bouwen, restaureren, reviseren of aanpassen van uw Land Rover naar uw eigen wensen.

Geschiedenis

The Land Rover as it should be

Bij het opnieuw opbouwen van een Land Rover komen veel zaken om de hoek kijken. Waar men in veel gevallen zich beperkt tot "de uiterlijkheden" van de auto zoals een strak getrokken koetswerk en voor de hand liggende en relatief eenvoudige upgrades zoals een nieuw chassis of een andere motor gaat Brooklyn Spares een stapje verder.

De assen worden uit elkaar gehaald en waar nodig voorzien van nieuwe lagers, tandwielen, keerringen etc. Eventueel voorzien van lockers. Versnellingsbak wordt volledig gereviseerd en waar nodig voorzien van aanpassingen om de levensduur te verlengen. Motoren worden zeer zorgvuldig gecontroleerd en voorzien van nieuwe onderdelen zodat zij weer vele kilometers vooruit kunnen. Dit is dus meer dan het vervangen van de distributie of het vlakken van de kop.

De auto wordt volledig naar wens van de klant samengebouwd waarbij wij zoveel mogelijk proberen te adviseren over de noodzakelijke aanpassingen om op deze manier de ideale Land Rover voor de klant samen te stellen.

Het is ook mogelijk om delen van het opbouwen in eigen hand te houden. of om onder begeleiding bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren.

Neem gerust contact op met ons voor een oriënterend gesprek.



"Holiday closing from 11 July to 31 July"
Adres: Keulschevaart 5h, 3621MX Breukelen
Telefoonnummer: 0346769054
Stad: Breukelen
Route: Keulschevaart 5h
Postcode: 3621MX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Recensies
Ik stond versteld dat ik eindelijk eens een landrover reparatie bedrijf zag waar alles netjes en georganiseerd was.
Top service! Gebeld en kon meteen diezelfde dag terecht om m’n Landrover discovery 4 te laten uitlezen. Vriendelijk personeel!
Vandaag op advies van Brooklyn langs geweest voor een remap door Td5Inside aan de Discovery 2. Zo dat is een verschil in response en extra trekkracht maakt een wereld van verschil. Thanks Brooklyn heren
Dat ziet goed uit, mannen! Specialisten die met smaak vertellen dat ALLES kan met een Land Rover.
Top service!! Mijn LaRo werd gelijk behandeld. Klantvriendelijkheid staat hoog in t vaandel
De beste landrover garage van utrecht en omstreken. Hier werken mensen met passie!
Landrover garage met kennis van zaken, vooral van restauraties
had advies nodig en kreeg voor mij de juiste informatie en advies
Walhalla voor landrover fans
Goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid