facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broodjeszaak Toff

Broodjeszaak Toff
Adres: Molenweg 62, 4307 AK Oosterland, Nederland
Telefoonnummer: 0111 852 152
Staat: Zeeland
District: Schouwen-Duiveland
Stad: Oosterland
Route: Molenweg
Huisnummer: 62
Postcode: 4307 AK


Openingstijden

maandag: 10:00–20:00
dinsdag: 10:00–20:00
woensdag: 10:00–20:00
donderdag: 10:00–20:00
vrijdag: 10:00–20:00
zaterdag: 10:00–20:00
zondag: 11:00–20:00

Recensies
Heel makkelijk om via een paal te bestellen ook in duits en engels. Heerlijk broodje gegeten. Met zorg bereid! Parkeren was goed. Rolstoel toegankelijk. Kind vriendelijk. Voldoende zitplaatsen binnen en in serre.
het eten was echt heerlijk het broodje kip teriakie is echt een aanrader.nhet was netjes aangekleed echt een top resaurant.nde serves is goed het eten was er binnen 6 minuten
Mooie zaak, met een mooi gesloten tuinkamer voor de zaak. Wel jammer dat de deur blijft open staan, waardoor het te koud is om er lekker te gaan zitten. Muziek staat iets te luid . Snelle en vriendelijke bediening.nFriet is lekker gebakken, alsook de snacks.nTegeltjes in toilet zouden wel beter gepoetst kunnen worden, anders schoon.nRuime parkeergelegenheid voor de deur.nPrijs kwaliteit verhouding is hier goed.
Hele snelle service, mooie tent met voldoende parkeerplek en ook goede gelegenheid om buiten te zitten. Niet te duur voor deze tijd en erg lekker eten. Wij aten er in de avond, toen het redelijk druk was. Het eten was er al na 4 minuten, de frietjes waren gewoon goed en de stoofvlees en hamburger waren bijzonder lekker, misschien wel het lekkerste wat we ooit bij een snackbar/cafetaria hebben gehad, en zeker voor deze prijs. Kortom, zeker een plek om aan te raden!
Toevallig kwamen wij over de N59 waarnaast deze eetgelegenheid is gesitueerd. Eenmaal gearriveerd was er voldoende parkeergelegenheid én plek om te zitten ondanks dat het behoorlijk druk was. De meerderheid van de klanten kwam het eten namelijk afhalen.nnHet valt direct op dat het knus en schoon is, het personeel is erg vriendelijk en correct. Het bestellen verliep vlot en ondanks dat we even moesten wachten op het eten was dit het absoluut waard. Alles smaakte goed en de prijzen zijn marktconform. De toiletten zijn schoon, een aanrader, erg toff!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid