facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broodjeszaak Im Cardinal

Broodjeszaak Im Cardinal

Info

Wij heten u van harte welkom in de kleinste, maar ook de gezelligste broodjeszaak van het Heuvelland. Geopend van di t/m zo van 09.30 uur tot 17.30 uur!

Geschiedenis

Uw adres voor ovenverse belegde broodjes, een heerlijke kop koffie of thee, (feest)ontbijten,vergaderlunches, streekprodukten, wandel deals en kleine kado artikelen. Honden zijn bij ons welkom!!! Let op: wij beschikken helaas niet over een parkeergelegenheid. U kunt parkeren achter de kerk (vanuit binnenkomst van het dorp de 1e straat rechts) of op het Dokter Janssenplein (vanuit binnenkomst van het dorp de 3e straat links).

Adres:
Telefoonnummer: 043-4553443
Stad: Mechelen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Paardestal De Paardestal 96 meter top café....echt old school... niet t 1st bezoek ....zeker niet t laatste..krijg je n...
Recensies
Heerlijke broodjes, aangepast naar wens. Vers en keurig verzorgd. Ideaal tijdens onze wandeling. Heel vriendelijke bediening. Aanrader!
Hele lekkere broodjes! Absolute aanrader.
Zeer gastvriendelijke ontvangst/bediening. Lekkere cappuccino to go en tegen betaalbare prijzen.
Vriendelijk personeel, smakelijke broodjes, snelle levering bij bestelling en als vegetariër kan je hier ook goed terecht. Een aanrader!
Super lekkere broodjes,en super service!
Goede stopplaats tijdens wandeling of fietstocht om prima belegde broodjes af te halen. Elke vrijdag donuts! Zeer feestelijk en ook nog eens erg lekker. Enthousiaste bediening.
Verse belegde broodjes gezellige sfeer, mooi gebied om ook te gaan wandelen en heerlijk kopje koffie.
Super leuke bediening, je voelt je meteen welkom als je binnen loopt! En de broodjes waren ook top!!
Leuke broodjes zaak met vriendelijke eigenaresse. Lekkere broodjes tegen redelijke prijzen! Mooi dorpje om een wandeling te beginnen in het prachtige Limburgse heuvelland. Zeker doen als je in de buurt bent!
Zoals altijd heerlijke broodjes en vriendelijke bediening super weer voor herhaling vatbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid