facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broodjeszaak De Nieuwe Rai

Broodjeszaak De Nieuwe Rai

Info

assortiment en bestellijst voor belegde broodjes. alle lekkere dingen voor ontbijt/lunch/diner. En borrelhapjes en drankjes. ook het verzorgen en bezorgen van dit alles.

Geschiedenis

Wij serveren ontbijt / lunch/ diner. Bijna alles komt uit eigen keuken en gebruiken alleen kwalitatief /verse produkten zonder houdbaarheids/ kleur /conserveermiddelen . Wij maken de frietjes zelf maar ook de rosbief , tartaar , fricandeau , balletjes gehakt , hamburgers en alle salades.



"Gezellige ouderwetse maar toch hippe broodjeszaak inmiddels uitgegroeid tot leuke zaak waar je kan ontbijten, lunchen en dineren! Alles komt uit eigen keuken en word met liefde bereid. Groot zonnig terras waar je een lekker wijntje kan drinken of diversen bieren van de tap. Dus ook voor alleen een drankje bent u welkom. Uiteraard serveren wij daar ook een borrelhapje bij. Zit u zo lekker dan kunt u blijven dineren met een maaltijdsalade, sateetje, biefstuk, schnitzel etc. met heerlijke frietjes! Heeft u geen tijd om rustig te zitten dan kunt u ook van alles meenemen. Wij verzorgen ook heerlijke lunch voor stand bemanning in de RAI. Tot snel!!"
Adres: Europaplein 1 , Amsterdam 1078 GS, NL
Telefoonnummer: 020 679 1612
ln.iarewueinedkaazsejdoorb@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Europaplein 1
Postcode: 1078 GS


Openingstijden

Maandag: 08:00-20:00
Dinsdag: 08:00-20:00
Woensdag: 08:00-20:00
Donderdag: 08:00-20:00
Vrijdag: 08:00-20:00
Zaterdag: 08:00-18:00
Zondag: 08:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: broodjeszaak amsterdam, restaurant rai, broodjeszaak in de buurt, broodjeszaak amsterdam zuid, rai amsterdam, broodjeszaak amsterdam centrum, lunch rai, cafe scheldestraat
Recensies
Prima eten, maar niks bijzonders. Was erg druk en heeft een grote keuze qua menu, dat trok ons naar binnen. We namen een broodje warm vlees met satesaus en croque monsieur. Ze zeggen in een reactie op een andere review dat ze de satesaus zelf maken, maar ik dan kopiëren ze de Wijco versie wel heul goed En die is op zich niet verkeerd hoor, maar we hadden beter verwacht. ‘T vlees is een beetje saai, niet gekruid of zo. Voor de croque vroeg ik of er bechamelsaus op zat, zoals t hoort, en dat werd bevestigd. Alleen die heb ik niet kunnen vinden er zat een vaag dun laagje gele saus op t brood, maar geen bechamelsaus. Verder was t ook geen croque, want de kaas was geen gruyere en het was niet bovenop met kaas en bechamelsaus, maar gewoon een getoaste boterham met ham en kaas erop. Was prima als je dat verwacht, maar was geen CM! Aardig personeel, lekker A’dams en hangt vol met foto’s van bekende A’dammers waarvan lijkt dat ze hier hebben gegeten. Ook Herman den Blijker staat op de menukaart, alleen als zijn restaurants ook dit soort ‘dingen’ hebben, dan ga ik maar niet bij m eten Kortom, leg je verwachtingen wat lager, ga dan lekker snel ff lunchen, prima te doen.
Niet geweldig... Munt thee besteld maar de dame kwam terug: "Munt is op". Okay, gember thee, is ook lekker en gezond. • Broodje warm vlees met knoflook saus. • Hamburger met patat • Uitsmijter met ham, kaas, tomaat en champions. De dame kwam weer terug: "Knoflook saus is op." Okay, saté saus. De uitsmijter verontschuldigde de dame zich voor want die was aan een andere klant gegeven. Inmiddels waren het broodje warm vlees en de hamburger wel op tafel gekomen. De nieuwe uitsmijter had geen ham maar ik had geen zin meer om nog langer te wachten. Het broodje warm vlees vond ik niet geweldig, de saté saus was nog minder. De hamburger was okay maar de uitsmijter had twee dunne plakjes casino wit waar je naar moest zoeken. Ik kom hier dus niet meer.
Vaak langs dit restaurant gereden maar nooit gedacht om er even te stoppen. Vandaag tijdens het langs lopen toch even gezeten voor de lunch. De service is oprecht, lief en beleefd en snel. Tijdens het bestellen geeft het personeel advies wat te combineren voor de lunch en ik ben gek op broodje filet Americain. Dit is de lekkere filet americain wat ik heb gegeten. Ik vroeg ernaar en zij vertelde dat alles huisgemaakt is. Op en top vers en heerlijk! Prachtige tent!
Wat een top tent , super personeel prijzen zijn mega goed en zeker als je ziet wat voor een top kwaliteit ze leveren. Een echt authentiek Amsterdamse plek !!! En niet te missen diva mayday aan de muur. We komen zeker terugEten: 5/5
Even snel een pistoletje warm vlees met satesaus gegeten! Lekker broodje sappig vlees en genoeg lekkere saus! Leuke zaak, ongedwongen, goede kaart met eenvoudige broodjes tot warme maaltijden! Snelle bediening!
Wat kan ik zeggen, ze bestaan ruim 50 jaar en is niet voor niks. Op een bijzondere goede locatie tegen over de RAI is dit een lunch room waarbij kwaliteit en service als een rode draad door het bedrijf heen lopen. Hier kom je om lekker te eten even tot rust te komen voor een zacht prijsje. De omeletten zijn fantastisch! Een ding weten we zeker over 50 jaar zitten ze hier nog! Hulde.
Ik eet hier al jaren Ennis altijd top !! Hele lieve mensen en too bediening.
Heb voor 1 broodje en 1 late 28 euro betaald! Schandalig. Morgen kom ik terug met het ticketje!Eten: 1/5
Waardeloze tent. Bestellen voor meer dan 100 euro, worden er dingen vergeten, vervolgens weigeren om na te leveren. Broodje geitenkaas voor 9,50 bevatte geen honing en karig belegd. Een bak ellende deze zaak.
Het is een leuke drukke zaak met een mooi terras in de zon en een uitzicht op de RAI. Er staan heel veel lekkere broodjes op de kaart voor een mooie lage prijs. Je word vlot geholpen en je eten is ook snel klaar. Verwacht geen houte cuisine en je loopt vrolijk weer verder. Parkeren is een ramp, Maar het blijft Amsterdam natuurlijk.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Broodjeszaak De Nieuwe Rai.

Amsterdam belegde broodjes

openingstijden, locatie, vervoer. Europaplein 1 amsterdam diner kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Broodjeszaak De Nieuwe Rai adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Broodjeszaak De Nieuwe Rai. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Broodjeszaak De Nieuwe Rai delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Roast Room The Roast Room 67 meter 27.50 voor een voorgerechtje steak startaar, mooi geserveerd maar erg weinig. Hoofdge...
@7 @7 160 meter Altijd wel relaxed zitten en een stukje Zuid zien
Le Perron Le Perron 175 meter De prijs-kwaliteitverhouding is ver te zoeken op de markt in Haarlem. Een klein desem...
Vinnies at Scheldestraat Vinnies at Scheldestraat 247 meter Heerlijk ontbijt, brunch of lunch. Fantastische bediening en goede koffie. Sfeer en i...
Amorosa Amorosa 281 meter Vertaald door Google Op een doordeweekse middag tussen 16.00 en 17.00 uur dit lichte ...
Longfor Longfor 282 meter Heerlijke Italiaanse gerechten
IJsland IJsland 323 meter Ze hebben hier echt heerlijke koffie, pannenkoeken, ijsjes en noem het maar op! Wij ...
Poelier Poelier 467 meter
Yamazato Yamazato 546 meter Dit was een fantastische ervaring. Een geweldige combinatie van smaken. De gerechten ...
The Harbour Club Kitchen The Harbour Club Kitchen 650 meter Heerlijke sfeer heerlijk eten ! Leuke aardige bediening
Broers Broers 651 meter “High Wine” Wijn was Prima Borrelplank lekker en voldoende Vriendelijke bediening. Se...
Fuel Fuel 734 meter Smoothie wordt op deze manier geleverd waardoor heel m'n huis onder de smoothie zit. ...
Restaurant AS Restaurant AS 770 meter Heerlijk eten in fijne ambiance. Wisselend 3, 4 of 5 gangen menu bereid met super ver...
Stroom Amsterdam Stroom Amsterdam 831 meter
Boulangerie 1072 Boulangerie 1072 831 meter Vertaald door Google Geweldig eten. Charmante sfeer. Producten zijn meestal fairtrade...
Kofi-T Kofi-T 850 meter
Omelegg Omelegg 855 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid