facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broodje Regio

Broodje Regio

Info

Vanaf heden bent u van harte welkom op ons indoor terras voor een luxe belegd warm of koud broodje, een warme hap, salade en/of een heerlijke kop soep.
Hiernaast serveren wij een ruime keuze aan warme en koude dranken!

Geschiedenis

Geachte lezer,

Graag zou ik mij langs deze weg aan u voor willen stellen.

Mijn naam is Marc Smit en sinds eind 2015 enthousiaste en trotse eigenaar van Smit Maaltijdservice. Met regelmaat mag ik voor verschillende bedrijven de werknemers voorzien van ambachtelijke maaltijden bijvoorbeeld wanneer er overgewerkt moet worden.

Hierbij is mij de vraag gesteld of ik ook luxe belegde broodjes kan verzorgen voor de lunch en vergaderingen. Met de opening van mijn lunchroom Broodje (Fleur)Regio binnen het pand van Fleuregio kan ik nu volmondig deze vraag met JA beantwoorden.

Vanaf heden bent u van harte welkom op ons indoor terras voor een luxe belegd warm of koud broodje, een warme hap, salade en/of een heerlijke kop soep.
Hiernaast serveren wij een ruime keuze aan warme en koude dranken, wat dacht u van een heerlijk verse fruit smoothie?

Heeft u niet de tijd om rustig op het terras te zitten? U kunt u uw bestelling per mail doorgeven en dan ligt uw bestelling op de door u doorgegeven tijd klaar.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Met smakelijke groet,

Marc Smit
Broodje Regio (Fleuregio)



"Uw favoriete opkomende broodjeszaakRegio Broodjes is een nieuwe broodjeszaak, gevestigd aan de Enschedesestraat."
Adres: Zirkoonstraat 4, 7554 TT Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 074-7002214
Stad: Hengelo
Route: Zirkoonstraat 4
Postcode: 7554 TT


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 19:00
Dinsdag: 11:00 - 14:00
Woensdag: 11:00 - 19:00
Donderdag: 11:00 - 14:00
Vrijdag: 11:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Belegde broodjes Hengelo, Broodjeszaak Hengelo, Broodbode Hengelo, Thuisbezorgd Hengelo, Broodjes bezorgen Hengelo, Deli78
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Broodbode Hengelo De Broodbode Hengelo 2 km Hier hebben ze lekkere broodjes voor de lunch
Keurslager Koekenberg Keurslager Koekenberg 4 km Uistekend!! Ruim aanbod van goede producten,eigen worstmakerij ,veel eigengemaakte ge...
Echte Bakker Wouda Echte Bakker Wouda 6 km De brood en banket specialist van Hengelo. Met drie filialen in winkelcentrum: Hassel...
Recensies
Als hovenier ben ik vaak druk en eet graag een broodje onderweg. Per toeval zag ik dit leuke zaakje. Vriendelijk personeel,zeer lekkere broodjes en niet duur. Ik kom zeker weer!
Een broodje gezond voor 5 euro en niet eens een hele plak kaas en ham? Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt. Deze nooit weer! Jammer hoor..
Lang naar de opening uit gekeken. Gisteren een heerlijk broodje gegeten. Erg lekker, zeer vriendelijke bediening. Kortom, het wachten waard. Succes met jullie broodjeszaak en mij zullen jullie regelmatig zien.
Leuke bediening en lekkere broodjes gezond
Leuke zaak met goede kwaliteit tegen redelijke prijzen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Broodje Regio met het openbaar vervoer


Hengelo, Boldershoekweg 130 meter
10
Hengelo, Boldershoekweg 160 meter
10
Hengelo, Onyxstraat 410 meter
10
Hengelo, Boortorenweg 450 meter
10

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid