facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broodje Bruin

Broodje Bruin

Info

Koude en warme broodjes, Warme lunchgerechten, Koffie & Gebak, Bezorgservice voor bedrijven

Openingstijden:
Di -vrij 09:00 t/m 19:00 Za 09:00 t/m 17:00

Adres: Parkweg 48, 6121XJ Born (Nederland)
Telefoonnummer: 0468881666
Stad: Born
Route: Parkweg 48
Postcode: 6121XJ



op zoek naar gerelateerd: Grevenbicht restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anytyme Marktzicht Anytyme Marktzicht 137 meter Vaste klant bij deze friture, prijs kwaliteit 100% in orde.. ook het eten is smakeli...
Recensies
Broodje Brie koste 6,50 daar zat op 2 stukken brie, wat sla , walnoot en honing het broodje was dus niet ruim belegd en dus erg droog. Ik dacht er is een vergissing gemaakt. Helaas was dit niet het geval. Ik kreeg te horen dat ze hier niet eerder commentaar over hadden gehad. Voor mij jammer maar voor diegene die nog een broodje Brie bestellen je bent gewaarschuwd
Broodje brie was ellende. 2 stukjed brie, 1.5 walnoot, klein lepeltje honing, droog brood. Toen ik er wat van zij vertelde de medewerker dat haar baas dit wel een goed broodje vond. Voor 2 euro wel maar niet voor 6,5.Eten: 1/5
Lokaal pareltje, deze lunch/broodjes zaak. Lekkere en verse gerechten in een knusse en gezellige omgeving. Attente bediening en gewoon lekker eten voor een normale prijs. Oh ja, voor een gewoon kop koffie of thee, kun hier ook terecht. Genoeg parkeer plaatsen nabij. Dit is zeker een aanrader als je in de buurt van Born bent.
Hennen hier een ruime keuze aan warme en koude broodjes. Prima geprijst en smaken voortreffelijk.Eten: 5/5
Superheerlijke broodjes. Daar maak je graag een onweg voor. Super locatie. Daar wil je graag zitten. Vriendelijk personeel en ze hadden het druk. Kan ook niet anders met zo'n geweldig zaakje.
Geen zin om brood te smeren? Dan bestellen we bij Broodje Bruin!Eten: 4/5
Sooooooow wat een chagrijnige kop heeft die grijze vent daar zeg. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken en meneer meent volgens mij dat hij de directeur van de aanliggende rotonde is ofzo. En dit alleen maar omdat er een paar haartjes tussen mijn broodje zaten en ik dit ben gaan melden. Hier was hij op zijn minst blij mee, ik zou het zelf hebben gedaan om ze te saboteren... !!WEGBLIJVEN BIJ DEZE ZAAK!!
Grote keus aan heerlijke broodjes, zowel koud als warm, maar ook maaltijdsalades, soepen en een beperkte keuze aan warme maaltijden. Al een keer of drie gegeten hier en elke keer lekker gegeten, voldaan van tafel. Grote parkeergelegenheid aan de overzijde van de rotonde. Wat mij betreft een aanrader.
Zeer onvriendelijk en nors personeel. Weten niet wat klantenbinding is. Zelfs tegen vaste klanten kan er nauwelijks een Goeiedag of Bedankt vanaf. Hygiëne laat ook te wensen over. Pieter snuit zijn neus met papieren zakdoek en gaat direct verder aan de broodjes. Absolute no go in de horeca!
Zeer smakelijke broodjes van ruim formaat en volop keuze. Vriendelijke bediening en alles coronaproof. Hetgeen betekent nu even niet binnen plaatsnemen en geen gebruik te maken van toilet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid