facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broodje Bewust

Broodje Bewust

Info

Broodje Bewust; dé plek in hartje Leeuwarden om biologisch te ontbijten, lunchen of koffiedrinken. Ook keuze in glutenvrij, suikervrij en veganistisch.

Geschiedenis

Broodje Bewust wil er voor zorgen dat biologisch en natuurlijk eten voor iedereen bereikbaar wordt. Bij ons kun je genieten van heerlijke lunchproducten die met zorg zijn samengesteld uit de beste producten, bij voorkeur uit Friesland. We werken met de meest smaakvolle streekproducten afkomstig van lokale leveranciers. Verder richten we ons op maatschappelijk verantwoord ondernemen en streven we ernaar duurzaamheid door te voeren in onze gehele bedrijfsvoering. Zonder zorgen genieten dus!

Onze taak

Biologisch en natuurlijk genieten voor iedereen bereikbaar maken

Producten

Bio en natuurlijke broodjes, sappen, salades, fruitsalades, soep, yoghurt, koffie, thee, lekkernijen.



"Biologische lunchroom. Biologisch en natuurlijk genieten"
Adres: Groentemarkt 1-3 , Leeuwarden 8911 JB, NL
Telefoonnummer: 058 203 0020
ln.tsuweb-ejdoorb@ofni
Stad: Leeuwarden
Route: Groentemarkt 1-3
Postcode: 8911 JB


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:30
Dinsdag: 08:00-18:30
Woensdag: 08:00-18:30
Donderdag: 08:00-18:30
Vrijdag: 08:00-18:30
Zaterdag: 09:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: broodje bewust menukaart, broodjes leeuwarden, broodje bewust high tea, www broodje bewust nl, broodje bewust openingstijden, belegde broodjes leeuwarden, broodje bewust franchise, groentemarkt leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Onder De Kelders Onder De Kelders 31 meter Superlekker eten, toplocatie en aardige gastvrouw! En zeker niet duur!
Fruitbar Sis Fruitbar Sis 93 meter Leuke plek voor een high tea! Mooi ingericht interieur met glazen maatbekers en een t...
Douwe Egberts Café Douwe Egberts Café 416 meter Heerlijk even. Lekker ontspannen een lekkere koffie drinken. Let op want het is wel s...
Recensies
Broodje bewust is een moderne eetgelegenheid+bestelservice met een natuurlijke uitstraling. Met houten banken en veel groen is er een prettige sfeer gecreëerd. De werknemers zijn snel en enorm vriendelijk. Er zijn veel veganistische opties en bovendien is de staff erg transparant in/ en op de hoogte van de vele opties. Daarnaast zijn alle gerechten ook aan te passen vb: geen sla op de hamburger. De kwaliteit van het geserveerde eten ligt enorm hoog. Standaard worden de gerechten erg uitgebreid geserveerd met allerhande extra's zoals sla tussen broodjes. Wanneer garneringen extra kosten wordt dat bij dat gerecht duidelijk met prijzen erbij aangegeven zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Er zijn allerhande opties te bestellen van veganistische taartstukjes tot borden met friet. Dit is ook mogelijk via Thuisbezorgd of als je eventjes belt. Je bestelling wordt dan met de fiets gebracht. Voor in de zomer is er een gezellig terras, hoewel er binnen ook meer dan genoeg ruimte beschikbaar is. Broodje Bewust Leeuwarden is een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een eetgelegenheid waar je specifieke aanpassingen aan je bestelling mag doorgeven, waar de staff vriendelijk en zeer behulpzaam is en de ambiance bovendien erg fijn is. Ook voor veganisten!
Aardige mensen en heerlijk eten. Wat het extra lekker maakt is dat het gezond is. Zeker een aanrader!
Lekkere broodjes, aardige medewerkers. Mooi plekje buiten op de brug. Het eet wel heel onhandig aan zo n scheef tafeltje.
Heerlijk eten, super vers, alles Biologisch en vriendelijk personeel. 'S ochtends vroeg al open voor een lekker ontbijtje. Alsof je even op vakantie bent.
Gezellig terras, vriendelijke bediening en lekkere broodjes; ook vegetarische en veganistische gerechten verkrijgbaar.
Heerlijk knapperige broodjes, goed gevuld met zeer smakelijke salades, diverse kaassoorten, vleeswaren. Biologische burgers van Fries vlees, en ook in vegetarische/veganistische uitvoering. Altijd ons vaste adres voor een lunch met groentesap of gewoon even een kopje goede koffie of thee met gebak. De veganistische taartjes doen echt niet onder voor die met zuivel. High tea ook mogelijk. Aardige bediening, betaalbare kwaliteit, echt een plek om terug te komen.
Een tosti besteld met een een sinasappel jus. Jus kreeg ik snel maar me tosti was er na een half uur nog niet. Gevraagd waar hij bleef...kwamen ze er achter dat bonnentje kwijt waren zo druk was het niet maar goed kan gebeuren. Mijn jus was op en had nog wel zin aan 1 de dames stonden gezellig achter de balie te kletsen maar ik dacht goh wanneer zouden ze komen. Goed.. Dan maar niks extra aan mij verkopen. Ik ben maar om mij heen gaan kijken en zag dat op de tafels kruimels lagen 4 tafels ofzo de balie waar de broodbak staat niet schoon was. Er halve stukken schuimrubber onder de tafels zitten??? Bij weggaan heb ik ze ook verteld dat dit echt beter moet. Ze konden de tip waarderen maar liep een uur of 2 later langs en zag bij de tafels buiten ook vieze tafels... De tosti was ok.... Rauwkorts laten staat omdat ik geen bestek erbij kreeg.... Jammer... Ik kom pas over een heletijd weer eens kijken. Maak aub sneller schoon vooral in deze corona tijd verwachten wij schone tafels!
Het eten was lekker maar de bediening kan beter. Het heeft een half uur geduurd voordat we ons koffie kregen en vervolgens ook bijna een half uur voor ons broodje. Het personeel bleef zeggen dat het druk was, maar daar horen ze zich op voor te breiden. Er zijn meerdere mensen opgestaan en weggegaan. Wij gaan er niet snel weer heen.
Ik heb erg lekker gegeten bij Broodje Bewust en had gekozen voor een desembroodje vegan ‘kip’ saté. Alles op kaart is biologisch en ik ben ook vriendelijk bediend. Het geheel ziet er verzorgd uit. Als ik weer in Leeuwarden ben kom ik zeker weer lunchen of vroeg avondeten want er staan ook lekkere salades en wat warme dingen op de kaart. De akoestiek is het enige wat beter kan, maar verder is het helemaal top! Een aanbeveling!
Broodjebewust heeft een heerlijk lunch verzorgd en thuis bezorgd. Het was een verrassing wat ik zou krijgen aangezien iemand anders voor mij had besteld. De broodjes waren heerlijk met verse en gezonde ingrediënten. Er zat ook een stuk fruit bij met een sapje en een grote cupcake bij! Was veel maar was voor de rest van de dag helemaal voorzien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid