facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broodhuys Broertje

Broodhuys Broertje

Info

Lunch, Borrel en Gezelligheid! Broodhuys Broertje is meer dan een lunchroom en ook geschikt voor heerlijke drankje.

Adres: Ruiterskwartier 147 , Leeuwarden 8911 BS, NL
Telefoonnummer: 058 289 4427
ln.ejtreorbsyuhdoorb@ofni
Stad: Leeuwarden
Route: Ruiterskwartier 147
Postcode: 8911 BS


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-19:00
Zaterdag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: het broodhuys leeuwarden, lunchen leeuwarden, fellini leeuwarden, broodhuys leeuwarden vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lazy Lemon Lazy Lemon 86 meter Leuke plek in centrum Leeuwarden. Vegetarische en veganistische opties staan duidelij...
Mouni Mouni 179 meter Hier kun je terecht voor uitstekende halal producten tegen een scherpe prijs en goed...
Onder De Kelders Onder De Kelders 265 meter Superlekker eten, toplocatie en aardige gastvrouw! En zeker niet duur!
I Food I Food 1 km
Recensies
Heerlijk gegeten hierzo! Eten was erg snel klaar.
Hier gisteren geluncht met m'n vriend. Leuk sfeervol interieur, goede kaart en snelle bediening. We hebben beide een tosti gehad, deze waren erg lekker!
Lekkere tosti op zonnig terras of binnen.
De online reservering was niet goed doorgekomen, waardoor wij even moesten wachten op een plekje. Gelukkig kwam er redelijk snel een tafel vrij en we hebben daarna heerlijk geluncht. Bediening was snel en de prijzen vallen reuze mee. Ik had een tosti met pulled chicken, cheddar, rode ui en bbq sauce geserveerd met salade en dit was een prima lunch. Het vulde goed en het was erg lekker.
Erg goede caffeinevrije koffie, lekkere tosti. Minpunt: 5 maal in een half uur gevraagd worden of je nog iets te drinken wilt bestellen is behoorlijk irritant.
Na een intensieve ronde langs de verdiepingen van het Fries museum, had ons gezin zin in stoel en een lekkere lunch. We werden vriendelijk geholpen en kregen een plekje boven. Niet zo gezellig als beneden, maar prima. De kaart zag er gevarieerd uit en klein beetje lang wachten werd rijkelijk beloond. De tosti’s bruin brood waren flink, in ieder geval zat voor de kinderen. Halve stokbrood Hawaï was om te smullen, onze oudste hebben we de hele lunch niet gehoord. En de Kip met Pit was heerlijk pittig, op een rijk gevuld en krokante Italiaanse bol. Als je zin hebt in een lekkere no-nonsense lunch in een leuke tent, zit je hier goed!
Zoals altijd, lekker gegeten en goede koffie. Nu schrok ik wel van het feit, dat ik zag dat de gemorste melk aan de buitenkant van het glas van een latte met het zelfde doekje waar mijn tafel werd afgenomen, werd schoongemaakt. Anders 5 sterren.
Prima plek om te eten. Ik kreeg helaas wel de verkeerde tosti voor mijn neus dus die heb ik na 1 hap geruild met mijn vriendin. Tosti was helaas niet echt warm..
Super fijne bediening! Super service, baby van 7 maanden bij me en werd direct aangeboden waar ik haar kon verschonen. Ze kreeg ook nog een speeltje! Daarnaast ook heerlijk eten.
Lekkere lunch met ruim assortiment aan broodjes en beleg. Vriendelijke en vlotte bediening. Mooi centraal gelegen naast de ingang van het Fries Museum. Al met al een prima gelegenheid om tijdens een dagje Leeuwarden even bij te tanken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid