facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BroodGewoon

BroodGewoon

Info

BroodGewoon: uw vertrouwde adres voor al uw dagelijks brood, gebak, koeken en ander lekkers. Vanaf medio juni 2016 volledig in het nieuw! Komt u ook?

Adres: Hoofdstraat 255, 2171BD Sassenheim
Telefoonnummer: 0252-211575
Stad: Sassenheim
Route: Hoofdstraat 255
Postcode: 2171BD


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 07:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ammerlaan de Bakkers Ammerlaan de Bakkers 3 km Al meer dan 50 jaar doen wij ons uiterste best om het lekkerste brood en banket te ma...
Recensies
Laat ik beginnen met de 'gewone dingen' Het speltbrood en de speltafbakbroodjes zijn erg lekker! De macarons zijn echt zalig, jammer dat we ze alleen halen wanneer er visite komt eigenlijk. We hebben ook onze bruidstaart besteld bij BroodGewoon en er werd super goed meegedacht. De taart was echt prachtig en zo lekker, precies hoe we de taart hadden bedacht maar dan nog beter!!
Heerlijk brood, goede service en heel veel keus!
Heerlijke gebakjes en bonbons. Brood is geweldig lekker.
Heerlijke Bocca koffie en een koekje er erbij.
Lekkere broodjes voor een redelijke prijs
Heerlijk brood!
Heerlijke broodjes....
Vertaald door Google Wat een heerlijke plek, heerlijke koffie, lekkere broodjes en vriendelijke mensen. Ook fijn om even met je laptop te kunnen zitten terwijl je geniet van je koffie. Origineel What a lovely place, great coffee, nice sandwiches and friendly people. Also nice to be able to sit down with your laptop while enjoying your coffee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid