facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brood van SOMA

Info

Brood van SOMA bakt al meer dan 130 jaar een heerlijk brood assortiment voor iedereen, met de lekkerste en puurste ingrediënten. Dat is brood van SOMA!

Geschiedenis

Brood van SOMA bakt al meer dan 130 jaar een heerlijk brood assortiment voor iedereen. Als je ons brood proeft, merk je het meteen.... we bakken ons brood met de lekkerste en puurste ingrediënten.

Van Limburgs roggebrood tot schwarzbrot en van rozijnen-krentenwegge tot speltkoren, de lekkerste broden voor iedereen. Of je het nu eet tijdens het ontbijt, de lunch, avondeten of er de lekkerste hapjes mee maakt.

Dat is Brood van SOMA.

Producten

Oudere generaties noemen roggebrood in een adem met erwtensoep, spek of boerenkaas. Jongere generaties weten de pure smaak van SOMA roggebrood te gebruiken als geraffineerd toastje of tijdens een stevige picknick in de buitenlucht.

De producten van SOMA zijn er voor iedereen, voor elk moment van de dag; voor ieder wat wils.



"Brood van SOMA bakt al sinds 1882 een heerlijk brood assortiment voor iedereen. Van traditionele tarwe en roggebroden tot robuuste haver en speltbroden. Gezond genieten doe je met Brood van SOMA!"
Adres: Bellweg 29, 6101 XA Echt
Telefoonnummer: 0475-468631
ln.jirekkab-amos@ofni
Stad: Echt
Route: Bellweg 29
Postcode: 6101 XA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: soma slank in brood, is soma brood gezond, brood van soma waar te koop, soma haverkorn, brood van soma waldkorn, soma roggebroodbakkerij echt, soma speltkoren gezond?, soma echt vacatures
Recensies
We kopen sinds kort de pakjes roggebrood van soma. De smaak van het roggebrood is voortreffelijk. Echt een aanrader. Ook dat de sneetjes per 2 verpakt zijn is is bijzonder handig.
Mijn complimenten Wat ben ik toch blij met jullie Haverkorn brood. Ik vind het zo heerlijk en puur Geen toevoegingen en onnodige stoffen toegevoegd alleen pure granen en lijnzaad wat supergezond is en altijd lekker smeuïg Ik verwerk het zoveel beter dan tarwe Kon het een tijd niet krijgen bij de jumbo in mijn dorp maar gelukkig is het er weer Ook voor de slanke lijn perfect
Hele leuke rondleiding gehad, professioneel en echt een mooi familiebedrijf. Top brood en zij blijven innoveren.
De ene snee roggebrood is veel te dun en de volgende veel te dik. Niet fijn
Naast waldkorn en rogge, nu ook haverkorn geprobeerd. Lekker man!
Het magazijn is vanaf 5.00 uur 's ochtends open, het laadt zichzelf op aardige mensen.
Goede kwaliteit, hoge normen
Snel en efficiënt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid