facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brood en Banketbakkerij Ivo Dreessen

Brood en Banketbakkerij Ivo Dreessen

Info

Het adres voor echte ambacht te beleven al 3 generaties lang in vers gebakken brood, Limburgse vlaaien en luxe taarten.

Adres: wilhelminastraat 27a, 6351GN Bocholtz
Telefoonnummer: 045-5441298
Stad: Bocholtz
Route: wilhelminastraat 27a
Postcode: 6351GN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Dreessen Bakkerij Dreessen 18 meter Deze bakker komt al bijna 34 jaar bij ons aan huis, ook komen we af en toe in de wink...
Recensies
Deze bakker komt al bijna 34 jaar bij ons aan huis, ook komen we af en toe in de winkel. We waren altijd zeer tevreden over de service en de kwaliteit, jammer dat ze nu moeten sluiten. Nu is een van de laatste winkels in het dorp ook nog weg. Vandaag 29 maart 2023 hebben wij afscheid genomen van Werner "onze bakker", was best wel emotioneel, hij was voor de laatste keer met brood aan de deur. We gaan hem missen.
Ambachtelijke bakkerij. Altijd leuke aanbiedingen, en dat alles voor schappelijke prijzen. Personeel altijd aardig en correct. Brood in 1/2jes snijden is nooit een probleem. Een echte aanrader!
Zeer mooi verzorgd brood en gebak. Ook vriendelijk personeel. Complimenten.
Lekker brood, veel keuze, Maar dat is dan ook een Echte Warme Bakker. Sinds jaren de beste bakker van Bocholtz. Vriendelijke bediening.
Veel keuze aan brood Een broodjes Een lekker gebakje Taartje
Goede bakkerij leuk personeel en goed onderhouden en goede bak waren
Authentieke bakker met een nostalgische feel. De heerlijke broodlucht verwelkomt je zodra je de zaak binnenloopt en het vriendelijke persoon geeft je een warm welkom. Voor brood en banket!
Vriendelijk personeel,maar zal niet terug komen voor de bananensoezen,want waren hard. Maar zal zeker eens terug komen voor de andere producten te komen proeven, want iedereen verdient een 2e kans.
Natuurlijk lekkere producten maar ook fijn, behulpzaam personeel. Gezellige winkel. Ruime keus
De enige warme bakker in Bocholtz. Lekkere broodsoorten ,vriendelijke bediening en heerlijk gebak. Belangrijk, ze bezorgen nog aan huis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid