facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brood- & banketbakkerij Dunnewind

Brood- & banketbakkerij Dunnewind

Info

De warme bakker van Eelde-Paterswolde.

Geschiedenis

Bakkerij Dunnewind is al meer dan 65 jaar een begrip in Eelde-Paterswolde en omstreken. Dagelijks word er een ruim assortiment aan grootbrood, kleinbrood en banketproducten voor u gebakken. Door gebruik te maken van de beste ingrediënten en vakbekwame brood- en banketbakkers zijn wij in staat om dagelijks verse producten te produceren van een hoogwaardige kwaliteit.

Wij proberen iedere dag onze ervaring te vertalen in ware klasse. U als klant moet kunnen genieten van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Sinds 2010 kunnen klanten tevens van onze producten genieten in onze trendy lunchroom. In de zomer is het terras ook geopend. Neem bijvoorbeeld één van onze heerlijke belegde broodjes begeleid met bakje verse koffie of thee. Dus kom naar Bakkerij Dunnewind en beleef onze kwaliteitsproducten.

Adres: Hoofdweg 142, 9761 CD Eelde-Paterswolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0503091472
Stad: Eelde-Paterswolde
Route: Hoofdweg 142
Postcode: 9761 CD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bakker Dunnewind Facebook, Broodjes Eelde, Bakkerij Winsum Groningen
Recensies
Altijd keuze genoeg, vriendelijk personeel.
Heerlijke warme broodjes. Een van de beste ham kaas croissants die ik de laatste tijd hebt gehad. Vriendelijk personeel met een gezellige koffiehoekje. Ruime keus in gebak en brood.
Elke dag heerlijk vers brood en gebak. Een aanrader
Al sinds ik naar de Mavo in Eelde ging, kwam ik bij Bakkerij Dunnewind. Ook nu ik in Gieten woon en in de buurt ben koop ik er nog even een broodje gezond en natturlijk een puddingbroodje
Heerlijke sauseizen en pudding broodjes
Heerlijk brood en lekker gebak. Sommige soorten brood wel snel uitverkocht. Pluspunt is dat je wel kunt bestellen :
De bakker van het dorp en ook nog eens een waar je graag naar toe gaat. Een goed assortiment brood en gebak. Zelf kom ik er al jaren en het is niet het meest dichtbij waar ik brood zou kunnen halen. En dat wil toch ook wel wat zeggen, nietwaar?
Fantastische bakker. Geweldig brood. Heerlijke gebakjes.
Lekkere verjaardagstaart en gebak
Blij met een warme bakker in mijn dorp. Onzettend veel keus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid