facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brood Atelier

Brood Atelier

Info

Brood Atelier Amersfoort, een "oude" bakkerij met lunchroom

Adres: Nieuweweg 5, 3811 EW Amersfoort
Telefoonnummer: 033-7851904
Stad: Amersfoort
Route: Nieuweweg 5
Postcode: 3811 EW


Recensies
Ja, als foodie is deze lunch hier echt goed. De broodjes heerlijk vers, en de desserts erg lekker. Het eten was erg goed, zeker een aanrader! Mooie locatie, goede service, de eigenaar wil je echt helpen en adviseren over de keuzes. De sfeer is goed, leuk tentje! Grappig al die verdiepingen in het pand. Ik kom hier zeker graag weer!
Kleine kaart met veel lekkere koffies en heerlijke broodspecialiteiten. Streekproducten in de winkel en brood en banket.Eten: 4/5
Net zo lekker als in Portugal, Pasteis de Nata van het Brood Atelier, en erg vriendelijke bediening!
Mooie locatie, mooie producten. Ik was benieuwd naar het suikerbrood en bestelde daar 2 plakken van. Ik vind 6 euro 50 voor 2 sneetjes suikerbrood zoals deze niet in verhouding staan tot de prijs. Neemt niet weg dat het lekker brood was.
De Chai latte was heerlijk, maar ik vind het jammer dat je nog steeds 0,75 cent extra moet betalen voor de havermelk. De tosti kaas was wel lekker, maar saai en korst was knetterhard
Van dit soort zaken word ik gelukkig. Aandacht voor authenticiteit. Zeer lekkere producten en een uitbater die met passie vertelt, goede suggesties geeft. Lang geleden dat ik nog eens een zaak binnenstapte waar men zo gastvrij was. Dank je wel, heel fijn om zo de dag te beginnen.
We hebben hier heerlijk geluncht in dit prachtige kleine restaurant. Heerlijke en eerlijke gerechten. Een prettige sfeer en zeer vriendelijke, behulpzame en gastvrije medewerkers.Eten: 4/5
Zo gezellig zitten en heerlijk eten. Heel vriendelijk personeel. Zwaar favoriet bij mijn gezin.Eten: 5/5
On Amersfoorts! De eigenaar maakt altijd een praatje, vertelt graag over de herkomst van zijn producten, altijd spontaan altijd vrolijk en altijd interesse tonend. Nogmaals On Amersfoorts. Heel leuk hoe ze het geld loket hebben omgeturnd tot een hele leuke zaak! Het enige wat je wel écht mist, is achtergrondmuziek. Top zaak, lekkere koffie, verse producten!
Absolute aanrader voor iedereen die in Amersfoort is. Prettige werkplekken met mooi uitzicht op een rustig en ruim stukje Amersfoortse stad. Daarnaast natuurlijk ook gewoon heerlijk brood! Ook de koffie, de sapjes en de soep waren erg lekker. Wat deze zaak ook zeker een bezoekje waard maakt is het stel dat de bakkerij runt, zij deden ons meteen thuis voelen en dachten over alles met ons mee! Dus ben je in Amersfoort, hoelaat het ook is, loop hier even naar binnen voor wat lekkers!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Brood Atelier. Nieuweweg 5 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Brood Atelier adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Brood Atelier. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Brood Atelier delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid