facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor bronzenbeeldenwinkel.nl

bronzenbeeldenwinkel.nl

Info

Bronzenbeeldenwinkel.nl is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige bronzen beelden. Bekijk ons assortiment op bronzenbeeldenwinkel.nl

Geschiedenis

Bronzen Beelden Winkel is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige bronzen beelden. U kunt een bronzen beeld bij ons online bestellen.



"Bronzen Beelden Winkel is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige bronzen beelden voor in huis of in de tuin voor iedere gelegenheid. Wij leveren tuinbeelden, waterornamenten, zonnewijzers, dierenbeelden, huwelijkscadeaus, zakelijke geschenken, pensioen geschenken, jubileum cadeaus, verjaardagscadeaus, maar ook bronzen letters en plaquettes. Een beeld volgens ontwerp behoort ook tot de mogelijkheden."
Adres: 3e Ebbingestraat, 8261VR Kampen
Telefoonnummer: 038 230 2360
ln.lekniwnedleebneznorb@ofni
Stad: Kampen
Route: 3e Ebbingestraat
Postcode: 8261VR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Galerie Tripmaker Galerie Tripmaker 333 meter Galerie Tripmaker opent 4 april: een kunstgalerie voor realistische, figuratieve, ver...
Atelier EenTwee Atelier EenTwee 870 meter
Chic zo Arts Chic zo Arts 3 km Chic zo Arts. Kunstprijzen, sculpturen, awards, acrylschilderijen, exposities, kun...
Recensies
Heel fraai relatiegeschenk hier gevonden. Zeer groot assortiment, zeer schappelijke prijs. Ook een erg snelle levering en personeel dat meedenkt met de wensen. Aanrader voor iedereen die wat anders en gedenkwaardigers wil geven dan de standaard tegoedbon of fles wijn.
super service, super snel verstuurd. super mooi beeldje. Dank jullie wel.
Ik geef 5 sterren voor dit klantgericht bedrijf. Men staat je vriendelijk te woord en onderneemt snelle actie als dit nodig is. Als wij weer een beeld of iets dergelijks nodig hebben voor het afstuderen van een van onze kleinkinderen zullen wij dit zeker weer kopen bij de Bronzen Beelden Winkel in Kampen
Mooi product, snelle levering en top service toen er even iets mis ging.
Een heel mooi bronzen beeld besteld en het is prachtig. Zeer snel antwoord op mijn vragen gekregen via Whatsapp. Na bestelling een snelle levering. Precies zoals het beloofd is op de website. De website ziet er overzichtelijk en duidelijk uit. Van harte aan te bevelen om hier een mooi bronzen beeld uit te kiezen voor iedere gelegenheid!
Al jaren liep ik met het idee om een zonnewijzer in onze tuin te plaatsen. Uiteindelijk is het deze prachtige nostalgische bronzen zonnewijzer geworden. Netjes geprijsd en inclusief gratis onderhoud set om het brons te beschermen tegen weersinvloeden. Het staat schitterend mooi in de tuin.. niet alleen in de zomer ! Blij mee!
Supermooi beeldje besteld en binnen 3 werkdagen ontvangen. Goed verpakt zodat beeldje veilig arriveert. Mijn moeder erg blij gemaakt met dit kado.
De service was zo uitzonderlijk goed, dat ik een review plaats. Peter Wezenberg was inhoudelijk goed en vriendelijk behulpzaam bij bestellen van beeld en regelde snelle levering. De ontvanger wilde later graag een zuil. Spontaan bood Peter aan om naast de gekozen zuil een alternatief mee te nemen, zodat de ontvanger zelf kon kiezen. Het werd het meegenomen alternatief. Service om een puntje aan te zuigen bij een ook nog eens prachtige produkt. Dankbare gever én dankbare ontvanger!
Ter gelegenheid van het gouden huwelijk van mijn ouders vond ik via Google de website van Bronzen Beelden Winkel. Ze hebben een uitgebreid aanbod en de website is zeer duidelijk en van goede informatie voorzien. Ik koos voor het beeld "Prachtig Paar op sokkel" met gravering. Binnen 2 dagen na bestelling werd het beeld geleverd en het was met uiterste zorg verpakt. Mijn ouders waren zeer blij en verrast met dit gedenkwaardige geschenk. Ik kan Bronzen Beelden Winkel ten zeerste aanbevelen vanwege hun perfecte communicatie email/telefoon/whatsapp, vlotte afhandeling, en professionele service.
Via de website het beeld gespot, snel een afspraak kunnen maken, gastvrij onthaald, goed advies en nu staat dit prachtige bronzen liefdespaar in onze tuin! Heel blij mee. Van harte aanbevolen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid