facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BronzeMortal Entertainment Inc

Info

Music & Movies Production/Promotion, Marketing/Distribution, Concert/Show organizer

Geschiedenis

Music & Movies Production/Promotion, Marketing/Distribution, Concert/Show organizer



"Waar je ook kijkt, bij FunZone zie je overal speelpleinen, elk met een eigen thema. Kinderen in de leeftijdscategorie van 0 t/m 12 jaar beleven in FunZone de leukste avonturen met de mascottes Okke & Pi. Geniet van puur speelplezier!Betreed de wijde wereld van FunZone. Hier zijn jij en je vriendjes aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Almere. Dat betekent heel veel avontuur! Ontdek hier de leukste spellen en attracties in alle hoeken en gaten!In deze wijde wereld beleven kleine ontdekkers een hoop spannende avonturen! Okke en Pi staan bovendien al op jullie te wachten in FunZone. Zij willen jou en je vriendjes graag vergezellen op jullie nieuwste avontuur."
Adres: purcellstraat 6, 1323 Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +352671548494
Stad: Almere-Buiten
Route: purcellstraat 6
Postcode: 1323


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
deVLOER deVLOER 6 km Vertaald door Google Top Origineel Top
Recensies
Kwaliteit is ok. Niet geweldig, wel redelijk schoon. Hier en daar moeten er kussens écht worden vervangen en buizen met elkaar worden verbonden. Bijvoorbeeld bij het peuter gedeelte. Eten was ook prima en niet te duur. Hospitality is wel nog een dingetje bij het personeel. Maar belangrijkste, de kids. Die hebben zich zeker vermaakt. Dus we hebben een leuke ochtend gehad!
Erg leuke en grote speelhal om met je kleine te gaan spelen. Er zijn twee grote speelplaatsen en er is ruimte genoeg om te eten. De prijs en kwaliteit van het eten is prima. Wij hebben lekker een warme chocomelk en latte gedronken. Wel vond ik het niet heel erg schoon terwijl wij er erg vroeg waren. Voor de kleine kindjes is er een prima hoekje. Het leukste aan deze speehal is dat voor de grote kinderen er een enorm doolhof is van die grote vierkanten aan elkaar
Heel mooi speelplaats voor kinderen vanaf 0 tot 12 jaar ... Het is mogelijk om zijn verjaardag te doen daar
1. druk - zelfs als er geen tafels vrij zijn, laten ze mensen toch binnenkomen. 2. stukje voor kleitjes 0-3 jaar wordt toch overgenomen door rennende oudere kinderen waardor kleintjes kunnen niet veilig erin spelen - geen werknemers die zouden dat in de gaten houden. 3. elektriciteitspaneel/bedieningspaneel stond open op zondag middag bij grootste drukte. alle kinderen hadden toegang om bij schakelaars te komen. onveilig en onverantwoord.
Ontzettend druk! Lekkage vanuit t plafond waardoor de kinderen kunnen uitglijden, maar geen waarschuwingsbordje neergezet. Veel te weinig personeel voor het aantal bezoekers/klanten en de frituur snacks stelde ook echt teleur! Kids playground was niet veel beter, maar het originele concept a la ballorig word middels dit concept/vestiging lange na niet gehaald. MASSA =KASSA dat gevoel proef en krijg je hier. Jammer!!! Want het zou voor ern ieder ern leuk en terugkerend uitje kunnen/moeten zijn.
Mijn kinderen kunnen zich echt uren vermaken hier. Ze hebben de ruimte en genoeg uitdaging in klimtoestellen. Wat mij echter wel steeds meer opvalt, is dat de toestellen vies zijn. Er is echt achterstallig onderhoudt, kapotte kussens, scheuren in de kussens. En er ligt heel veel stof op de grond. De medewerkers zijn echter ontzettend vriendelijk, altijd behulpzaam en netjes in communicatie. Zij maken dat ik nog graag bij Funzone Almere kom. Die vieze sokken en voeten was ik wel weer.
Afgelopen zondag 22-1-2023 had mijn dochtertje haar partijtje bij funzone in Almere. Wij werden netjes naar onze tafel begeleid en wij kregen te horen dat wij tussen 13:00 en 13:30 uur zouden gaan eten. Helaas hadden wij om 13:45 nog geen eten. Vader is naar de counter gegaan en kreeg te horen dat het zo snel mogelijk gemaakt zou worden. Helaas werd onze bestelling naar een andere tafel gebracht waardoor wij pas om kwart over 2 konden gaan eten. De kinderen roepen ze niet meer om, dus moet je de kinderen eigelijk aan tafel houden totdat het eten er is, anders kan je net als ons eerst iedereen zoeken en daarna eten, wanneer het alweer koud is. Schandalig dat het zo ging. Ook hadden wij champagne besteld, wat wij helaas nooit hebben gekregen! Tot teleurstelling van mijn dochter. Het personeel was wel vriendelijk alleen kan het plannen veel beter.
Erg druk en helaas achterstallig onderhoud. Je ziet matten waar tape over gaten heen zit, die ook weer scheuren door ouderdom. Verder liggen er overal ballen van de ballenbak, maar deze worden ook niet opgeruimd. Wel veel diverse speeltoestellen voor de kinderen, dit verzacht de pijn van de kosten iets. Echter vind ik het niet de moeite waard om dit te herhalen.
Ik wou mijn dochtertje verschonen bij de verschoon hoek. Het was daar zo glad dat ik en mijn dochtertje die ik in mijn handen had keihard zijn gevallen. Personeel liep langs en deed alsof er niets was gebeurd. Mensen om me heen hielpen me overeind en me dochtertje had echt veel pijn zo zielig
3 x een andere naam, of het nou overgenomen is ik zou het niet weten! Maar wederom word er niks gedaan! Wat een bende, ook veiligheid staat niet voorop kapotte buizen alles vast getaped met tape , gaten in het sprinkussen met een gaar net eroverheen dat half loshangt, vieze gore bende overal , echt wat een teleurstelling! Daar betaal je dan 9 euro voor wat een schande!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid