facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bronze Beach

Bronze Beach

Info

Nieuw op het strand van Bloemendaal: Bronze Beach! Wij openen onze deuren op zaterdag 18 mei 2019. Volg dit kanaal voor alle updates! #bronzebeach

Adres:
Stad: Bloemendaal


Recensies
Hele leuke tent. Jammer dat de muziek niet een tandje harder stond om het ultieme Bloemendaal gevoel te ervaren. Lekker gegeten en vriendelijk personeel!
Goede plek, want heerlijk relaxt, fijne bediening en meer dan genoeg personeel en de drank was goed qua smaak, sterkte en hoeveelheid. En een geweldig uitzicht.
Sfeervolle zaak met groot terras en als het weer minder is ook binnen veel zitgelegenheid
Wat een heerlijke plek om even te relaxen, enthousiast en gemotiveerd personeel, eten, wijn en de sfeer is echt geweldig.
Heerlijke frietjes: krokant en heet, ook geweldige hamburger. Personeel is vriendelijk. Mooi uitzicht. Kortom, een aanrader!
Leuke strandtent! Gezellige sfeer, prachtige plek! We hebben er fijn gezeten met uitzicht over zee!! Wel jammer dat ze onderscheid maken tussen runners en medewerkers die de bestelling opnemen. De laatsten waren niet zo snel en attent als de runners. De prijs kwaliteit van onze maaltijd vond ik helaas niet goed. Wij hadden beiden een poké bowl met ossenhaasstukjes bowl van de dag. Die vond ik zwaar tegenvallen. De rijst was één grote klont. Tuurlijk, ze moet plakken, maar dit was té. De ossenhaasstukjes waren veel te veel doorbakken. De verhouding rijst/groente/nori/vlees was niet goed. Veel te veel rijst. Maar de smaak was gelukkig goed!
25 min wachten en kwam geen bediening meerdere malen seinen en iemand aanspreken Uiteindelijk weggelopen Slechte service!
Een heerlijke plek, de zitzakken zijn de ultieme chill spot met het perfecte uitzicht. Daarnaast vriendelijke bediening en lekker gegeten en gedronken!
Heerlijk gezeten om de kwali van de F1 te kijken en lekker wat te happen en te drinken. Fijn personeel en goede kwaliteit van eten en drinken. Echt heel fijn, vanuit dat rijtje beach clubs mijn favoriet. En ja, we hebben ze allemaal geprobeerd in de afgelopen jaren :
Lekker in de zon gezeten, met prachtig uitzicht over de zee. Prima service, moesten even wachten op een 2e drankje. Maar verder was het Prim, en lekkere nachos
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid