facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brons

"Ontwerp en realisatie op aanvraag van beelden en voorwerpen in verschillende duurzame materialen.‘’Bronze Special Art’’BSA giet diverse harsen in de beeldengieterij die daarna worden gespoten in de spuiterij. Ook voor speciale effecten, structuren en metaalcoatings.Ons gepassioneerde team kan ieder voorwerp verbronzen met een echte laag metaal. Brons, messing, koper en goud zijn de standaard kleuren. Deze metaallaag is ook te patineren in diverse kleuringen en te polijsten.BSA is de allround specialist voor kunst én afwerking van duurzame projecten"
Adres: Dorpsstraat 27-29 , Bergschenhoek 2661 CD, NL
Telefoonnummer: 010 522 3394
Stad: Bergschenhoek
Route: Dorpsstraat 27-29
Postcode: 2661 CD



op zoek naar gerelateerd: Bronzen beelden gieterij, Look at Art, Verbronzen, Bronzeren van metaal, Iets laten verbronzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poeslief Poeslief 467 meter
Recensies
Ontzettend blij met de 3d print van mijn beste maten en mijzelf! Als cadeau voor mijn verjaardag hebben wij ons via Bronze Special Art laten 3d scannen waardoor ik een ware oscar van mijzelf heb, werkelijkwaar een prachtige afwerking in 14 karaats, ook de bronze beelden van mijn maten zijn ontzettend gedetailleerd en hebben een ongelooflijk mooie afwerking. Een plezierige ontvangst met een lekkere bak koffie, en nog een kleine rondleiding gekregen door de werkplaats en showroom! Dit bedrijf kent niets anders dat ambachtsschap en kwaliteit. Prachtig werk geleverd, Chapeau !!
Na lange tijd offertes opvragen bij verschillende bedrijven kwam ik bij BSA het beste uit, heb mijn stalen deur laten verbronzen en dik tevreden over de kwaliteit, prijs, service, met vriendelijk personeel en oog voor detail zeker een aanrader.
Borstbeeld laten verbronzen, erg mooi geworden. Vriendelijke mensen. Staat super.
Wij werden goed ontvangen en er is ruim de tijd genomen in de voorbereiding. BSA heeft onze ideeën werkelijk gemaakt en hebben de serie kunstwerken van A tot Z perfect begeleid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid