facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BROM_Customs

"Harley davidson: onderdelen, service en onderhoud."
Adres:
Telefoonnummer: 0618440673
Stad: Katwijk aan Zee



op zoek naar gerelateerd: Boom Transport Brexit, Boom Transport 100 jaar, Boom Venray
Recensies
Een heel fijn feestje daar met bikes music and good food
Ik had wat problemen met m'n Harley en deze zijn keurig verholpen. Bij het ophalen van de motor kreeg ik een uitgebreide toelichting op de uitgevoerde reparaties. Ook kreeg ik de onderdelen te zien die vervangen waren. De eigenaar is een sympathieke Harley-liefhebber die weet waar hij het over heeft. Ik ben dik tevreden.
COAST CUSTOMS KATWIJK: nooit naar toe gaan!! Meneer is niet te vertrouwen. Komt afspraken niet na. Liegt glashard in je gezicht. Door zijn toedoen ben ik nu genoodzaakt juridische stappen tegen deze eigenaar te ondernemen. Na 3,5 jaar heeft meneer nog steeds niks gedaan aan mijn motor en is zelfs de vraag wat er nog over is van mijn Harley. Mijn eerste Harley die ik bij meneer bracht voor stalling is door toedoen van meneer verloren gegaan door brand. Volgens meneer moest ik mij niet druk maken om weer op 2 wielen te komen want diezelfde zomer zou ik rijden... We zijn 4 zomers verder en ik heb daar, een met verzekeringsgeld gekochte, Harley chopper neergezet die meneer voor mij, naar eigen zeggen; kosteloos zou gaan verbouwen. Maar er is helemaal niets gebeurd. Ja, de motor ligt in onderdelen door zijn zaak verspreid. Diverse malen afspraken gemaakt met deze man, maar deze is nog nooit zijn afspraken nagekomen. Coast Customs Katwijk? Meer dan waardeloos!!
Wereld zaak. Huig denkt goed met je mee
Prima zaak erg netjes geholpen en de €€ was ook nog eens ok . Hier gaat mijn HD vaker voor onderhoud naar binnen daar ben ik zeker van .
altijd goed advies en net werk.
Eigenaar heeft geduld en helpt je graag verder
Vertaald door Google Coole winkel met HD-gebruiken en onderdelen, aardige eigenaar die de fietsen zelf bouwt en er goed werk in doet. Origineel Cool shop with HD customs and parts, nice owner who builds the bikes himself and does a f###ing good job at it.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid