facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broertjes & Zusjes

Broertjes & Zusjes

Info

Baby en kinderkleding

Geschiedenis

Broertjes en Zusjes verkoopt stoere en hippe baby-en kinderkleding.
We verkopen voor baby's o.a. de merken Beebielove, Quapi, Feetje en Born to be famous.

Voor de kids hebben we o.a :
Tumble 'n dry, Cars, SKURK, Stones and Bones, B.Nosy, Little Miss Juliette, Someone,
Chaos and Order, Lofff, Quapi, O'Chill, Jubel & Sturdy, TOPitm en KidzArt



"Een variatie van kleine gerechtjes waarvan je onbeperkt de hele avond kan genieten met familie of vrienden."
Adres: Westeinde 48-A, 7671 CD Vriezenveen
Telefoonnummer: 0546568606
Stad: Vriezenveen
Route: Westeinde 48-A
Postcode: 7671 CD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LEV LEV 587 meter Leuke winkel met een ruim assortiment kinder- en dameskleding.
Recensies
Echt gewoon een top restaurant met een top concept. Je kan zoveel eten als je wilt voor 39.50 drank niet inbegrepen. Het is ook een soort wereldkeuken dus de menu is heel uitgebreid en er is zeker wat wils voor iedereen. Van voorgerecht tot nagerecht alles tip top in orde! Dikke aanrader: de appelstrüdel. Wij hadden gereserveerd om 17u, maar moesten nog ergens naartoe tegen 19u. En hier hielden ze rekening mee. Het duurden misschien een kleine 10minuten telkens voor we ons eten hadden en op het laatste mochten we ipv 2 gerechtjes per keer 3-4 gerechtjes per keer vragen. Top service, top eten, goede prijs-kwaliteitverhouding en een mooi restaurant. Zeker een aanrader voor jong en oud! Vegetarische menuopties: Veel vegetarische opties Parkeren: Veel putten in de parking, let hier voor op!
Zeer lekker eten, elke keer we langsgaan is de menu iets aangepast waardoor je toch veel variatie hebt. Bediening altijd super vriendelijk en professioneel. Iets duurdere prijsklasse maar je krijgt er wel dat voor terug. Genoeg parkeerplek, goede locatie. Genoeg keuze de kindjes alsook voor vegan en vegetariërs. Conclusie, gewoon top! Parkeren: Genoeg parkeerplek
Heel leuk concept!! Je mag 2 gerechtjes bestellen per ronde. En er zijn zeker rondes genoeg om vol te geraken! Zeer uitgebreide kaart met smaakvolle gerechten. Veel wild, vegetarische opties, en exotische recepten. Iedereen kan altijd iets lekkers en naar zijn goesting vinden. Aangenaam verrast!
Top! Lekker eten en super vriendelijke en beleefde bediening!Aanbevolen gerechtenAppelcrumble & Crème Brûlée
Vanavond met vrienden gaan eten in de Broertjes te Breendonk. Het restaurant is een ‘all-you-can-eat’ concept. Allerlei tapa’s, en allemaal vers, lekker, en mooi geserveerd. Ook makkelijk is de manier waarop je de bestelling doorgeeft, je hoeft op een ticket enkel aan te duiden wat je wenst en de ober komt deze tickets op tijd ophalen. Ook het personeel is supervriendelijk. Het restaurant zelf is leuk ingericht, met veel lichtinval. Je hebt niet het gevoel van in een refter te zitten. Kortom ons gaan ze hier zeker terugzien!! TOPPIE!! Groetjes van de man met de pet. ;-.
Super leuke ervaring!! Perfecte bediening door heel vriendelijke mensen, snel, lekker, zeker een aanrader om met vrienden of familie te doen. Vegetarische menuopties: Veel keuze
Gezellig, sfeervol plekje ! Leuk concept, snelle bediening en vriendelijk personeel. Voor ieder wat wils! Op je tafel worden er in een handomdraai lekkere, gekende gerechtjes in mini-formaat getoverd, die je zelf heb aangevinkt op een keuzeblaadje. Start je liever met 2 desserts? Dat kan! Jij bepaalt welke 2 'dishes' je wenst bij iedere ronde en dit tot 22u à volonté! Aanrader!
Uniek all-you-can-eat concept. Veel keuze en vlotte bediening. Gerechtjes zijn soms wat aan de kleine kant. Heb bij mijn laatste bezoek wel enkele gerechtjes gehad o.a. de zalmblini's die aanvoelde als "ik lig hier nu al wel heel lang te wachten op een slachtoffer"
Super leuk concept, leuke inrichting, personeel heel vriendelijk en en vlotte bediening. Het eten was met ups en downs, de warme gerechten mochten warmer zijn, de risotto en de vis waren te ver. Poke bowl was zeer lekker.
Super tof restaurant met een leuk concept. Je kan allemaal kleine gerechtjes a volente bestellen aan 37,50€. De gerechtjes zijn dan ook super lekker. De bediening is SUPER. Zeker een Aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid