facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broersen Autolease B.V.

Broersen Autolease B.V.

Info

"Dankzij onze hoge servicegraad en klantvriendelijkheid
bouwen wij een langdurige relatie met onze klanten op ."

Adres: Edisonstraat 16, 3281NC Numansdorp
Telefoonnummer: 0186 680441
Stad: Numansdorp
Route: Edisonstraat 16
Postcode: 3281NC



op zoek naar gerelateerd: Broersen Auto's, Skoda dealer Numansdorp, Auto Numansdorp, APK Numansdorp, Autobedrijf Oud-Beijerland, Occasions Oud-Beijerland, Auto Centraal Numansdorp, Beijer Auto's NL
Recensies
Ik word altijd goed geholpen. Ze denken altijd met je mee en ben verder zeer tevreden over de service. Het zijn toppers!
Wij zijn vakkundig en zeer klantvriendelijk geholpen door Max en Wim bij de koop van een andere auto. Betrouwbaar adres met goede service!!
Vanmorgen stond ik weer met een lekken band, even opgepompt en gelijk naar mijn vaste garage in numandsdorp, zoals ik van ze gewent ben werd ik gelijk ontvangen met een lekkere bak koffie. En werd ik gelijk geholpen. ik ken nog maar weinig garages die nog echt service hebben, maar hier is dit nog. want zeg eerlijk binnen een half uur sta je weer buiten om naar je werk te gaan, dat is pas service . top garage Service: Banden
Contact gehad over een zwarte skoda fabia uit 2012. Duidelijk gevraagd wat de huidige staat is van de auto waarop er werd aangegeven dat de auto geen mankementen of eerdere schades heeft gehad. Bij aankomst een vrolijke verkoper die op de hoogte was van onze komst en al snel kon er gestart worden met een proefrit. Na 10 km even gestopt om de auto nader te bekijken en gelijk viel op dat er vocht in de koplamp zat er een deuk in de portier van de bijrijderszijde zit maar ook dat het schutbord niet gelijk stond met de bumper. Ook in het motorcompartiment zag je duidelijk dat er eerder schade mee is gereden en dat deze mijn inziens op amateuristische wijze is opgelost. De auto daarna direct terug gebracht en uitleg gegeven over wanneer je van te voren vraagt of er schade of dergelijke is geweest het bedrijf hierover niet eerlijk is en je 2,5 uur laat reizen enkele reis! Indien er dergelijke schade is dan hoor je dit gewoon aan te geven en al helemaal als je van ver moet komen.Verkoper gaf aan niet te weten dat er ooit schade is geweest, is dus onvoldoende op de hoogte van de schades aan zijn auto's. Al met al een garage waar je ogen voor en achter moet hebben.
Hier onlangs een auto gekocht. Zeer vriendelijk en eerlijk personeel. Duidelijke afspraken en nette afhandeling. Je kunt hier met een gerust hart en een goed gevoel een auto kopen. of laten repareren etc.
Super service, er wordt mee gedacht. Scheelt me zoveel extra tijd omdat ze meedenken. Je wordt goed geïnformeerd over onderhoud van je auto. Altijd persoonlijk en vriendelijk.
Hier word je ontspannen ontvangen. De auto waarin we wilden proefrijden stond klaar. Geen overdreven verkooppraatjes maar er werden vragen gesteld; Hoe vindt u de auto, waar gaat u hem voor gebruiken, etc en zo kwam het gesprek tot stand. Ze geven een eerlijke inruilprijs geen eindeloos idioot handjeklap. De beloftes worden nagekomen, ook bij de levering van de auto wordt er alle rust en tijd genomen om de bediening van alle functies en electronica uit te leggen. Kortom een zaak die vertrouwen verdiend.
Ik wilde een Octavia aankopen op afstand zodanig dat ik maar 1 keer zou hoeven rijden. Mail contact verliep goed maar verkoper liet het op het eind afweten en liet de koop lopen voor een verschil van €245! Ik had gezegd dat ik maximaal €10000 wilde bijbetalen en dus incl. mijn inruiler van €5000, totaal €15000 zou betalen voor een Octavia met een vraagprjs van €14750 en incl garantie €15245. Heb nog nooit meegemaakt dat een verkoper geen cent meebeweegt, dit was de eerste. En bij eventuele aanspraak op Bovag garantie was overdracht naar andere garage bij mij in de buurt onbespreekbaar, grote reparaties doen we hier zei hij?? Anders zijn wij vogelvrij??? Van positief naar beneden peil. Ik heb alle gegevens voor de geïnteresseerden!
Vriendelijk, servicegericht en doelmatig. 6 weken geleden golf cabrio gekocht in Hallum met Bovag garantie. Daar wij zelf uit s-Gravendeel komen hadden wij gevraagd dat indien er iets zou voordien hoe we dit dan gingen regelen, en hij vertelde dat hij fa Broersen in Numansdorp als betrouwbare partner kon aanbevelen . Dus mocht er iets voordoen zouden zij contact opnemen met Broersen zodatwij langs konden gaan. Afgelopen week constateerde wij een mankement aan de auto dus even Hallum bellen. Wij konden direct met Broersen contact opnemen en konden op korte termijn langskomen. Fijn geholpen en hebben tijd vrijgemaakt om mankement naar behoren op te lossen en de auto weer in tip top conditie te brengen. Fijne garage met een vriendelijk en deskundig team. Echt een aanrader.
Fijne dealer, als er problemen zijn met de auto dan worden ze goed opgelost. Bij deze garage word er nog naar de klant geluisterd. Ga zo door !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid