facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broers Optiek & Optometrie

Broers Optiek & Optometrie

Info

Brilmode, contactlenzen en oogzorg.

Geschiedenis

Bij Broers Optiek & Optometrie staan persoonlijke aandacht en zorgvuldige service hoog in het vaandel. Onze visie is om elke klant optimale oogzorg aan te bieden met een 'kijkoplossing', dit kan zijn in de vorm van een bril, contactlenzen of een ander advies. Als twee oogspecialisten in het ziekenhuis maken wij onze kennis en expertise graag toegankelijk. Met onze jarenlange ervaring in de optiek en als optometrist ben je gegarandeerd van oogzorg van de allerbeste kwaliteit! Kom dus eens langs in onze optiek in Zwanenburg.



"Bij Broers Optiek & Optometrie staan persoonlijke aandacht en zorgvuldige service hoog in het vaandel. Onze visie is om elke klant optimale oogzorg aan te bieden met een ‘kijkoplossing’, dit kan zijn in de vorm van aangepaste correctieglazen, medische contactlenzen, oefeningen, therapeutische behandelingen of een gerichte doorverwijzing naar een andere specialist.Als twee optometristen in het ziekenhuis maken wij onze kennis en expertise graag toegankelijk. Met onze jarenlange ervaring in de optiek en in het ziekenhuis bent u gegarandeerd van maximale oogzorg en een correcte aanmeting van uw bril of contactlenzen."
Adres: Dennenlaan 117, 1161CM Zwanenburg
Telefoonnummer: 0203638394
Stad: Zwanenburg
Route: Dennenlaan 117
Postcode: 1161CM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Zandbergen Optiek Van Zandbergen Optiek 261 meter Optiekwinkel waar kwaliteit, service en goede klantgerichtheid hoog in het vaandel st...
Recensies
Een bril is nou niet bepaald een artikel waar je gelukkig van wordt, alhoewel..... Bij Broers Optiek hebben we samen mijn wensen helder gekregen en ben ik nu de trotse eigenaar van een geweldige bril. Vederlicht titanium montuur, sepia-meekleurende glazen, en de bril zit als gegoten. OK, de opticien en ik hebben er serieus tijd en aandacht aan besteed, maar hierdoor voel ik me verwend met een bril die niet alleen nodig is, maar tevens een enorme toegevoegde waarde heeft. Tot in het kleinste detail ging de opticien mee in mijn wensen. Zelfs mijn naam is minuscuul klein in het montuur gegraveerd.... De vakkundigheid van Broers Optiek gaat veel verder dan "Staat je goed..." De oogmeting, de uitleg, de rust en vooral de gedetailleerde kennis is ongeëvenaard. Mijn bril voelt als een bruikbaar, degelijk luxeartikel waar ik de komende jaren enorm veel plezier aan ga beleven. En als er zich ook maar 1 klein ongemak aandient, dan weet ik 100% zeker dat ik wederom bediend wordt met het best mogelijke service en advies. Cijfer: een strakke 10, en welverdiend...
Hele fijne ervaring bij Broers optiek. Afspraak gemaakt voor een oogmeting nadat ik wat klachten kreeg. Bij binnenkomst erg goed ontvangen met lekkere koffie. Samiar heeft bij mij een optometrisch onderzoek verricht. Bij elke handeling werd er goed uitgelegd wat mij te wachten stond, zoals de druppels die nodig waren om mijn ogen te verslappen. De meting kwam zeer kundig over en ik werd uitgenodigd voor een tweede meeting een week later om een goed beeld te vormen. Opnieuw werd ik erg goed ontvangen waarna er een tweede test werd uitgevoerd. Bij de test bril zag ik al duidelijk een positief verschil. Na overleg besloten om een bril uit te gaan zoeken. Ook hier in ben ik uitstekend geholpen in het uitzoeken van een montuur door een vriendelijke dame. Zij geeft een eerlijke en kritische mening. Soheil heeft mij aansluitend goed geholpen met het uitzoeken van de glazen en het “finetunen” van de bril. Al met al, 3 hele fijne mensen die hun vak goed verstaan en dat met plezier uitvoeren. Anders dan bij de ‘grotere merken’ waarbij je na een half uurtje buiten staat en een bril hebt besteld waar je misschien niet helemaal blij van gaat worden neemt men hier de tijd voor je om echt voor het allerbeste te gaan. Ik ben een zeer tevreden klant!
Een aantal jaar geleden heb ik de overstap van mijn oude opticiën in Amsterdam naar Broers Optiek in Zwanenburg gemaakt. Ik vond dat best spannend omdat het altijd afwachten is hoe dat uitpakt. Ik kan echter zeggen dat ik heel blij ben dat ik dit heb gedaan. De service staat hier zeer hoog in het vaandel en daarnaast zijn deze twee vriendelijke en hardwerkende broers ook nog eens heel kundig. Hun adviezen hebben mij zeer goed geholpen en ik voel mij een gewaardeerde klant. Ik raad ze van harte aan.
Vandaag geweest voor een oogmeting en foto's. Alles werd rustig uitgelegd en het druppelen in mijn ogen vond ik eng maar mijnheer bleef heel geduldig en rustig. Ik heb nu ook een computer bril besteld die ik met ongeveer 2 weken op kan halen. Wat een verademing om zo geholpen te worden.
Erg fijne ervaringen. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen en je te helpen bij de juiste bril of lenzen. Iedereen in de winkel is erg vriendelijk en je loopt altijd met een tevreden gevoel de deur uit.
Ik was al een half jaar bezig met het zoeken van de juiste lenzen. Een collega had mij Broers Optiek & Optometrie aangeraden. Na de eerste afspraak gelijk lenzen gekregen die meteen goed zoeten! Hele fijne service en ze nemen alle tijd voor je! Kan het iedereen aanraden.
Maximale score op klantvriendelijkheid en deskundigheid. Mooie zaak gerund door overduidelijke experts, die de ingewikkelde materie ook nog heel leek-proof uitleggen.
Er wordt uitgebreid de tijd genomen om een duidelijke uitleg van de metingen te geven en om een goed advies te geven. Ook is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Dit alles geeft een gevoel van vertrouwen.
Super service en er word echt naar je geluisterd en vooral de tijd genomen. Ik ben zeer vakkundig geholpen.
Klantvriendelijkheid, deskundigheid en service zijn uitmuntend! Er wordt de tijd voor je genomen en er volgt een duidelijk en goed advies!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid