facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broekwitgoedservice

Broekwitgoedservice

Info

Wij repareren wasautomaten,drogers,vaatwassers,koelkasten tevens installeren wij nieuwe vaatwassers

Adres:
Telefoonnummer: 0715611209
Stad: Voorschoten


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Witgoedservice Den Haag, Van den Broek Witgoed, Witgoed Weimarstraat, Sam en Sam Witgoed, Tweedehands witgoed Den Haag, Inkoop witgoed Den Haag, Sam&sam
Recensies
Wat een fantastische vakman is dit. Lost een probleem goed op en je het is ook nog eens gezellig hem over de vloer te hebben. Zeer aanbevolen!!
Echt een vakman die de tijd neemt om een probleem op te lossen of een nieuwe installatie uit te voeren voor een scherpe prijs. Daar kan geen winkelketen tegen op.
Ook in corona-tijd helpt Marcel uitstekend. Hij is een vakman met vele jaren ervaring die z’n vaatwassers en ander witgoed kent. Marcel geeft zijn deskundig advies en rekent een eerlijke prijs die hij tevoren noemt. Dank voor het vakkundig plaatsen van een nieuwe vaatwasser!
Een snelle en deskundige installatie van de vaatwasser.
Zeer goede ervaring, deskundig en heeft contact met andere deskundigen om het op te lossen probleem top op te lossen. Duidelijk in prijsopgave materiaal en afhandeling en vooral de correcte prijsstelling, aanbeveling meer dan waard en ga ik zeker voor zorgdragen. Dikke 10 dus.
Wat een topper is deze man. Supersnel geholpen. Is heel vriendelijk en geeft extra uitleg. Zeker een aanrader!
Duidelijke communicatie, komt afspraken na en voorafgesproken prijs waardoor je niet voor verrassingen komt te staan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid