facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broekema notaris

Broekema notaris

Info

Broekema notaris is een notariskantoor gevestigd aan de Van Ketwich Verschuurlaan 98 te Groningen.

Een heldere uitleg over ingewikkelde materie.

Adres: Van Ketwich Verschuurlaan 98, 9721 SW Groningen
Telefoonnummer: 0502053232
Stad: Groningen
Route: Van Ketwich Verschuurlaan 98
Postcode: 9721 SW


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Grejan Alfons, Jan Kuin notaris, Arntine Bethe, Brochure levenstestament Netwerk Notarissen, Notaris Nielsen, Notaris Kuin Haren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De notaris in Haren De notaris in Haren 0 meter Als het notariskantoor voor Haren willen we u graag begeleiden. Neem voor een oriënte...
Notaris Nielsen Notaris Nielsen 877 meter Vriendelijke medewerksters en een goede service ! Goed bereikbaar. Parkeergelegenheid...
Recensies
Helaas moet je verplicht één ster geven, maar dit kantoor is eigenlijk 0 sterren waard. Toen we binnenkwamen werd ons niet gevraagd waar we voor kwamen, maar wat we wouden drinken en moesten we plaats nemen in de wachtkamer. Na enige tijd wachten kwam er iemand aanlopen die onze legitimatie vroeg en daarvan kopietjes maakte. Daarna kwam iemand koffie brengen en vroeg ook om onze legitimatie, dit was niet goed afgestemd maar dat kan natuurlijk een keer gebeuren. Na weer enige tijd wachten kwam Henk eraan. Hij begon met de vraag of we wel wisten wat we kwamen doen daar en of we wisten wat we gingen tekenen. Daarna werden we belachelijk gemaakt dat we niet de extra opties die duurder waren hadden gekozen. We waren slecht voorbereid volgens Henk en konden eigenlijk beter niets tekenen. Daarna noemde hij ons arrogant en eigenwijs en had hij weinig zin om de papieren door te nemen met ons. Hij raffelde het af en zette zijn verplichte handtekening op papier. Ga alleen naar dit kantoor als je als grofvuil behandeld wil worden, anders kan je beter iets meer betalen en naar een professionele notaris gaan.
Deze notaris heeft mijn hoogbejaarde ouders onverrichte zaken naar huis gestuurd nadat mijn moeder vanwege stress niet beleefd genoeg was tegen de notaris bij binnenkomst. Dat terwijl de aktes al betaald waren en klaar lagen en alleen nog door hen ondertekend hoefden te worden. En na deze review als reactie erop impliceren de situatie beter in te schatten na een paar minuten dan haar zoon die de complexe situatie door en door kent. Deze reactie bevestigd alleen maar dat er schijnbaar geen moeite wordt gedaan om begrip op te brengen voor de cliënten wanneer zich een moeilijke situatie voordoet en professioneel daarnaar te handelen. In plaats daarvan is ervoor gekozen een hoogbejaard stel weg te sturen en daarna de beoordeling van de situatie van naaste familie in twijfel te trekken.
Wat een ontzettend slecht kantoor …. Na het constateren van een fout kan natuurlijk wel eens gebeuren, maar zou eigenlijk niet mogen: check en dubbelcheck toch? loop je aan tegen een muur van onbereikbaarheid. Mailtjes, telefoontjes het helpt allemaal niet. Er wordt van alles beloofd, maar ze laten never nooit iets van zich horen. Pas na het niet betalen van de rekening komt er een reactie dat er inderdaad een fout gemaakt is en een mager excuusje. Daarna blijft het weer erg lang stil en wederom weer geen reactie op een mailtje. Vandaag eindelijk, zo uit het niets, de goede stukken ontvangen. Zonder begeleidend schrijven. Nou ja: wel met de rekening. Noemen ze dit nu arrogantie?
Henk helpt ons al jaren naar tevredenheid. Meerdere bedrijven en zakelijke overeenkomsten voor ons professioneel opgetuigd en denkt mee met alle partijen. Henk is altijd goedlachs en heeft altijd mooie verhalen uit de oude doos. Absolute aanrader!
!! Dit is een waarschuwing!! Wij hebben hier een hele slechte en dure ervaring. Nog nooit zo'n onprofessionele behandeling ervaren. Ze bellen niet terug, geven geen antwoord op vragen. Ze houden zich niet aan afspraken. De eerste afspraak waarin we vertellen wat wij in een akte willen verloopt alsof ze jouw belangen behartigen. glad en slijmballerig Vervolgens hoor je niets! Heb je vragen, krijg je altijd te horen: u wordt teruggebeld. Niet dus. Tot het tijd is om te tekenen en je komt erachter dat het een standaard knip en plak werk is zonder je persoonlijke wensen. Dit moet ter plekke gauw even aangepast. En dan wel de hoofdprijs vragen!! Er zijn genoeg notarissen die wel voor hun dure service ook ECHT service verlenen. sla deze maar over. helaas was ik door de andere partij genoodzaakt bij deze te blijven, maar ik had zelfs halverwege alles bij deze weggehaald. Bespaar geld, moeite en een rot ervaring, zoek een goede notaris.
In alle rust alles besproken wat nodig is
Een goede notaris
Fijne notaris. Nam ruimschoots de tijd om het ons uit te leggen. De medewerkers waren erg hulpbereid.
Diverse keren bij Henk Broekema geweest voor testament, huwelijkse voorwaarden, aanpassing hiervan enz. Zeer kundig geholpen en voorgelicht, prettige en duidelijke uitleg! Wij komen de volgende x weer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid