facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broeder Ko

Broeder Ko

Info

Ik ben een Verpleegkundige met Intensive Care specialisatie.
Beschikbaar voor zorg bij u thuis of in een zorginstelling/ziekenhuis.



"Reanimatie Cursus"
Adres:
Telefoonnummer: +31613475600
Stad: Surhuizum


Recensies
Voor een reanimatie herhalingscursus moet je bij Ko zijn. Super leuke, interactieve en leerzame les. Ko put uit een rijke ervaring en dat brengt de les tot leven. Hij kan goed uitleggen en creeert een veilige leeromgeving waarbij er ruimte genoeg is voor vragen die Ko dan weer deskundige kan beantwoorden. Zeker een aanrader!
Wat een mooie avond, samen met mijn vrouw de cursus BLS gevolgd, Ko legt alles prima uit en neemt de tijd voor het stellen van vragen. Tijdens de les is hij helder en duidelijk in zijn uitleg waarbij hij zich bedient van super materiaal waarbij je via een groot scherm je verrichtingen kunt volgen en kijken of het allemaal goed gaat. We verheugen ons al op de herhalings avond. Helemaal top ! Bedankt Ko.
Erg leerzame cursus met veel verdieping over de onderwerpen die worden behandeld. Ko heeft een hele fijne en rustige aanpak waardoor er genoeg aandacht is voor vragen die hij ook allemaal weet te beantwoorden vanwege zijn vele ervaringen in de zorg. Daarnaast is het super leuk dat hij gebruik maakt van moderne technieken om te kijken of jou reanimatie effectief is. Absoluut een aanrader!!
Zeker een aanrader voor iedereen die om een bepaalde reden een reanimatie certificaat nodig heeft en/of gewoonweg wil leren hoe te handelen in noodsituaties. Klein groepje met veel interactie. Veel ruimte om zelf te oefenen met reanimeren en het gebruik van een AED. Ook vertelt Ko veel interessante achtergrondinformatie met voorbeelden uit de eigen praktijk. Leuke en leerzame cursus.
Wat een leerzame avond hebben we gehad bij broeder Ko! Een echte aanrader, Ko nam alle tijd voor uitleg, zelf oefenen en veel praktijkvoorbeelden. Voor een BLS of BLS-herhalingscursus ben je hier aan het juiste adres!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid