facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broed

Info

Wij zijn Broed, een lokaal innovatienetwerk dat samen werkt aan nieuwe ideeën die bijdragen aan een sociaal, duurzaam en ondernemend Den Bosch.

Geschiedenis

Wij zijn Broed, een Bosch' innovatienetwerk dat altijd bezig is met nieuwe ideeën. Samen werken we het liefst aan ideeën die bijdragen aan een sociaal, duurzaam en ondernemend Den Bosch.
Daarom organiseren we BroedWeekenden, workshops, lezingen en innovatieprogramma's.
Zo verbinden wij sociaal ondernemers én ondernemende werknemers van bestaande organisaties en helpen we ze met het uit laten komen van hun ideeën.

Vanuit onze broedplaats op het voormalige GZG Terrein organiseren wij verschillende activiteiten en innovatieprogramma's die kruisbestuiving, samenwerking en creativiteit stimuleren.

Zo delen wij onze kennis, netwerk en inspiratie met elkaar en werken wij samen aan nieuwe "externe" social startups en "interne" innovatieprojecten die ondernemende oplossingen bieden voor maatschappelijke uitdagingen die ons allemaal aan gaan.

Adres: Burgemeester Loeffplein 70 b, 5211 RX 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 0732020979
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Burgemeester Loeffplein 70 b
Postcode: 5211 RX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Judith Hoezen Judith Hoezen 599 meter I help highly intuitive entrepreneurs and executives to reach their maximum potential...
Zorg voor Zzp Zorg voor Zzp 2 km Een klachtenregeling speciaal voor ondernemers in de zorg die moeten voldoen aan de W...
Madame SATÉ Madame SATÉ 4 km Tijdens kerst een gourmetschotel bij Madame Sate geprobeerd en het is erg goed bevall...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid