facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broeckx Makelaars

"Wij zijn een makelaarskantoor dat is gevestigd in Helmond en Gemert.Woonplezier is de kern waar het bij ons om draait. Het woongenot van onze klanten verbeteren staat voorop. Met persoonlijke aandacht, creativiteit en enthousiasme gaan wij aan de slag om uw huis te verkopen of een droomhuis voor u te vinden."
Adres: 4 Elisabeth Plaats, 5421 LC Gemert
Telefoonnummer: +31492363038
Stad: Gemert
Route: 4 Elisabeth Plaats
Postcode: 5421 LC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Gemert, Makelaar Broex, Makelaar Helmond, Broex makelaar Gemert, Funda Gemert, Makelaar Gemert-Bakel, Funda Gemert Verkocht, Makelaars Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Geerts Van Oijen Makelaars - Taxateurs Geerts Van Oijen Makelaars - Taxateurs 407 meter Gedreven, persoonlijk en komen afspraken na.
Recensies
Wij hebben contact gehad met Broeckx als verkoop makelaar van de verkopende partij, daar waar het door Broeckx aangeboden huis gekocht hebben. De rondleiding en alle communicatie is fantastisch verlopen. Bart stond altijd voor ons klaar voor informatie en wij hebben vanaf het begin een zeer goede klik gehad. Het contact met Patricia en Bart is ten aller tijden zeer goed geweest, dit heeft erbij bij gedragen dat wij de koop van de woning in zeer korte tijd rond hebben gekregen. Deze ervaring heeft ertoe geleid dat mochten wij in de toekomst ons huis willen verkopen/een nieuw huis willen kopen, wij zeker gaan overwegen om van de service van Broeckx gebruik te gaan maken. Dank Bart voor de professionele service!
Broeckx heeft ons zeer professioneel ondersteund met het verkopen van ons huis. Ze waren flexibel en meedenkend met onze wensen. Ze hadden een duidelijke visie op de verkoop dat aansloot bij onze strategie. Naast de makelaar was ook het team op kantoor zeer assertief.
Wij willen hier graag een review schrijven voor Bart Verbakel. Bart heeft ons ongeveer 1 jaar begeleid met het aankopen van een woning. Bart heeft op een hele fijne en actieve manier met ons meegedacht hoe we een mooie woning zouden kunnen vinden. Als we een woning bezochten ging hij mee en heeft hij met een kritische en deskundige blik de bezichtiging begeleid. Uiteindelijk hebben we de woning gevonden die we graag wilden kopen en heeft Bart ons met de bieding meer dan uitstekend geholpen. Wij kunnen Bart van harte aanbevelen als aankoopmakelaar. Bart is gewoon een fijne man die zijn werk met veel gedrevenheid en plezier doet.
Top makelaarskantoor! Zeer vriendelijke, spontane en open klantbenadering. Vanaf het eerste moment voortreffelijke samenwerking met makelaar Bart en Geert maar zeker ook met secretaresse Marieke. Afspraak is afspraak! Goede kennis van het pand. Korte lijnen, snel schakelen en uitstekende service! Broeckx Makelaars in Gemert is een aanrader met een top team!
Jammer dat je minimaal 1 ster moet geven, zelfs dat verdienen ze niet. Bij de eerste bezichting lijkt alles te kunnen, mooie praatjes en een hoop loze beloften.. dingen worden mooier gemaakt dan dat ze zijn. Zodra er getekend is, is het ook al snel gedaan met de inzet en de vriendelijkheid van het personeel. Daarnaast heeft het bedrijf de flexibiliteit van een blok beton en wordt er niet met je meegedacht. Als zij iets van je willen, moet het direct, maar andersom gaat er lange tijd overheen en kost het veel moeite voordat je dingen geregeld hebt of word je gewoonweg genegeerd. Wat een grote teleurstelling!
Bart heeft gedurende het hele verkoopproces op een aangename wijze het contact met ons onderhouden. De correcte waardebepaling en het accuraat opvolgen van afspraken getuigen van een professionele aanpak. Ook de medewerksters op kantoor reageren prompt en administratie wordt nauwkeurig opgevolgd.
Snelheid, duidelijke communicatie en kennis van de markt zijn naar onze mening de redenen om Broeckx Makelaars in de arm te nemen. Mede hierdoor is het hen gelukt ons huis bijzonder snel te verkopen. Speciale dank aan Alwin! Zéker een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid