facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brocante d'Hiver op de Kasteelhoeve Geldrop

Brocante d'Hiver op de Kasteelhoeve Geldrop

Info

Op 20 en 21 januari organiseert Heerenlanden Events Brocante d'Hiver op de Kasteelhoeve in Geldrop.
Op deze pagina vind je alle informatie.

Geschiedenis

Op het landgoed bevinden zich prachtige locaties zoals het sprookjesachtige kasteel, de Engelse idyllische landschapstuin bezaaid met felgekleurde bloemen en de sfeervolle Kasteelhoeve.
De Kasteelhoeve vormt de tweede sfeervolle locatie op Landgoed Kasteel Geldrop. Grenzend aan de Baron z’n Hof,gecombineerd met moderne elementen.
Daarnaast beschikt het Landgoed over een kinderboerderij voor de allerkleinste en
is Landgoed Kasteel Geldrop verbonden aan verschillende wandel- en fietsroutes.



"Neem een kijkje in het historische en tevens eigentijdse Landgoed Kasteel Geldrop. Het Landgoed is gelegen in het centrum van Geldrop, tussen het groen en de eeuwenoude bomen van het Kasteelpark. Op het landgoed bevinden zich prachtige locaties zoals het sprookjesachtige kasteel, de Engelse idyllische landschapstuin bezaaid met felgekleurde bloemen en de sfeervolle Kasteelhoeve. De mogelijkheden op deze unieke locaties zijn onbegrensd, van een onvergetelijk huwelijk tot een swingend feest en van een inspirerende vergaderingen tot een intiem diner."
Adres: Kasteelhoeve Geldrop, 5662 JG Geldrop Geldrop
Stad: Geldrop
Route: Kasteelhoeve Geldrop
Postcode: 5662 JG Geldrop


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stadsprinscomité Geldrop Stadsprinscomité Geldrop 431 meter Leverancier van de Stadsprins van Geldrop... De Lappegatse Carnavalsoptocht , Sleutel...
Personal Training Sportcentrum Harks & 040 Fit Geldrop/Heeze Personal Training Sportcentrum Harks & 040 F... 582 meter Sport nu al een aantal jaar bij harks en wat een super gym! Ze hebben hier niet allee...
Speel-o-theek Geldrop Speel-o-theek Geldrop 598 meter Vertaald door Google Goede regeling! Kinderen kunnen verschillende soorten speelgoed ...
HetOranjeveld HetOranjeveld 1 km Gezelligheid staat voorop
CC Supermanstam CC Supermanstam 1 km Carnavals Club Supermanstam
Exporic Exporic 1 km Internationale Expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing
Recensies
Na het bezoeken van deze locatie, waren we meteen verliefd! Hier zouden we onze bruiloft vieren. En wat een mooie dag hebben we beleefd. Alles was in de puntjes verzorgd en de offerte en het contact was erg duidelijk. Er zijn veel mogelijkheden. Een groot voordeel is dat er een mogelijkheid is om de onderdelen van de dag zowel binnen als buiten te houden zodat eventueel slecht weer geen probleem is. Ook een dik pluspunt is hun eigen evenement: trouwfeestje. Hierbij hebben we een proefdiner kunnen doen, zodat we van te voren wisten, wat we op onze bruiloft konden verwachten.
Wij zijn via internet bij Kasteelhoeve Geldrop uitgekomen als eventuele trouwlocatie. Nadat we een locatie bezoek hadden van Linde, wisten we gelijk dat we hier onze grote dag wilde vieren. De mogelijkheden zijn oneindig zowel bij goed als slecht weer, alles ziet er schoon en verzorgd uit en Linde dacht goed met ons mee. Linde was op onze bruiloft ook ceremonie meester en deed het geweldig! Heel erg dank hiervoor! Het personeel deed zijn best zodat niemand iets te kort kwam. Wij hebben echt zorgeloos kunnen genieten van onze bruiloft door jullie! Bedankt en wij komen nog vaak een borrel doen bij jullie
Bijna 2 maanden geleden hebben wij hier onze bruiloft mogen vieren. Dankzij Veronique, Linde, Kelly en de rest van het team hebben we een onvergetelijke, mooie, relaxte en tot in de puntjes verzorgde dag gehad! Tijdens de voorbereidingen is super goed met ons meegedacht, waarbij echt rekening gehouden werd met hoe wij de dag voor ons zagen. Op de dag zelf hebben we genoten van de prachtige locatie, aankleding en het heerlijke eten. Ook van alle gasten hebben we vele complimenten mogen ontvangen voor dit alles! Kort samengevat wij zouden deze locatie 100% zeker aanraden.
Onze trouwdag op 15-06-23 is verzorgd door Kasteelhoeven Geldrop. Vooraf wisten we al dat het een top locatie was. Je krijgt meerdere mogelijkheden om af te stemmen met de locatie en ze denken in alle opzichten met je mee. Op de dag zelf is alles overtroffen. Het personeel was geweldig, de locatie was sprookjes achtig en alles liep perfect. Eten was goed, bediening was goed en de sfeer fantastisch. We hebben 110% genoten en zullen deze dag mede dankzij de Kasteelhoeve nooit vergeten!
Op 10 maart 2023 zijn wij getrouwd bij de Kasteelhoeve Geldrop. We hebben een super mooie dag gehad, mede dankzij het team van de Kasteelhoeve. Yvonne was ons aanspreekpunt, wij konden met al onze wensen en vragen bij haar terecht. Nogmaals.... Dank jullie wel! De sfeer van de locatie was precies wat wij zochten. Wij gingen voor het vintage/Boho thema en hebben onze styling grotendeels zelf aangeleverd. Hierbij werd heel goed meegedacht en er was van alles mogelijk. Ook in combinatie met hun mooie vintage spullen en medewerking vanuit het personeel om alles precies zo klaar te zetten zoals wij het voorgesteld hadden. PERFECT! We wilden graag buiten trouwen maar wisten dat het in Maart niet altijd mogelijk zou zijn. De flexibiliteit van het indelen van ruimtes afhankelijk van het weer is super fijn. i.v.m. de regen en zelfs sneeuw, hebben wij in de week van te voren besloten om de ceremonie in de Pronkzaal te houden en wat was het een prachtig geheel! Als wij terug kijken naar onze foto's genieten wij volop na van deze geweldige locatie zeker in combinatie met de glazen pui, de stoere stenen muur en de vintage look! Onze borrel met aansnijden van de taart, hebben wij gehouden in de Orangerie. Een hele mooie sfeervolle ruimte met super gave ramen. Voor het dinner is het Sharing Bella Italia menu echt een aanrader! En wat fijn om dan terecht te kunnen in de brasserie. Zo benut je alle ruimtes van de Kasteelhoeve en ondanks dat je op een locatie bent, hoef je niet steeds in dezelfde ruimtes te zijn, dat maakt je dag afwisselend. Wij hebben onze fantastische dag afgesloten met een feest in de Pronkzaal waar ook onze avondgasten super enthousiast waren over de locatie en de service.
Mooie locatie voor een babyshower Gezellig om binnen te zitten aan lange tafel in ruime kamer. Mochten ook zelf versiering eraan toevoegen. Gezellige High Tea gedaan en was zeker lekker. Geslaagde middag
Wat hebben wij een fantastische trouwdag gehad op 16 december bij kasteelhoeve Geldrop. Het was nog mooier dan hoe we het ons hadden voorgesteld. Alles maar dan ook echt alles was tot in de puntjes georganiseerd door Linde en haar gastvrije team. Niet alleen wij, maar ook onze gasten hebben met volle teugen genoten van deze onvergetelijke dag. De gastvrijheid en het heerlijke eten tijdens het walking dinner werden veel genoemd. Ook in de voorbereidingen was niets teveel. Door de jarenlange ervaring denken ze fijn mee en komen met verrassende ideeën. Kortom iedereen die gaat trouwen of een ander groot feest wil geven. Kasteelhoeve Geldrop is the place to be!
12 augustus 2022 gaat voor ons de boeken in. Wat hebben wij die dag onwijs genoten het was werkelijk een sprookje, zelfs mooier dan dat!! Na ons locatiebezoek aan Kasteelhoeve Geldrop liepen we beide met een brede glimlach naar buiten en keken elkaar aan. Wat een fantastisch mooie locatie die voor zowel buiten als binnen trouwen verschillende mogelijkheden te bieden heeft. Echt de perfecte droomlocatie voor ons dus! Tijdens het voortraject/ voorbereidingen was Linde onze contactpersoon. Ze dacht goed met ons mee en de communicatie verliep prettig, snel, was duidelijk en het contact was heel fijn. De ceremonie was werkelijk een sprookje, onder de grote bomen waar de zon mooi doorheen scheen met de prachtige styling mede verzorgd door Simone Styling. Alles was tot in de puntjes geregeld. De borrel vond plaats bij de orangerie waar we genoten van onze heerlijke bruidstaart. Aansluitend het diner op de binnenplaats van het kasteel met twee prachtige lange tafels ook weer geheel in stijl verzorgd. Het leek wel of we in Italië waren zo onwijs mooi zag alles eruit. Ook het eten was super verzorgd en onwijs lekker hier hebben we dan ook veel complimenten over gekregen. Na het diner vond het feest plaats in de Pronckzaal. Hier hebben we tot in de late uurtjes met al onze liefste vrienden staan dansen. We konden beide dan ook echt genieten en dat hebben we gedaan van het begin tot eind. De dag van onze bruiloft was Kelly ons aanspreekpunt en wat heeft zij hard gewerkt! Wat een fijn, lief en warm persoon die echt liefde heeft voor haar vak en dit ook uitstraalt. Dit hebben niet alleen wij maar ook onze gasten zo ervaren. Ook tijdens het avondfeest was alles super verzorgd het personeel heeft die avond mega hard gewerkt ondanks de hitte. We zijn werkelijk niets tekort gekomen en konden zo ook echt genieten van onze speciale dag. Nogmaals onwijs bedankt voor alle goede zorgen en de onvergetelijke dag die we hebben mogen beleven op jullie prachtige locatie! Wij zullen nog lang nagenieten van de mooiste dag van ons leven!!
Voor een bruiloft toplocatie en -bediening, topeten! Maar ook gewoon een mooie omgeving om te wandelen en wat te eten of drinken. Honden niet toegestaan op het landgoed.
In september 2022 zijn wij bij de Kasteelhoeve getrouwd. Wauw, het was werkelijk een fantastische dag!! Alles klopte en het weer was prachtig. Met een sprookjesachtige ceremonie onder de grote bomen, een leuke borrel bij de orangerie en een fantastisch diner op de binnenplaats van het kasteel.. ook het feest in de pronckzaal was top! Al het personeel was erg vriendelijk en professioneel. Alles was tot in de puntjes verzorgd, wij hebben echt genoten van deze dag. Wij zouden het niet anders gewild hebben. 1000 x dank voor iedereen van de Kasteelhoeve!! Jullie zijn toppers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid