facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brnout

Brnout

Info

Burn-out begeleiding naar snel herstel met een structurele aanpak vanuit kennis en ervaring

Geschiedenis

BRN-OUT is gespecialiseerd in burn-out en snel herstel. Wij zijn uw kennispartner en kunnen samen met u zorg dragen voor een vitale organisatie waar burn-out klachten efficiënt en duurzaam worden aangepakt.

Wij bieden een unieke, multidisciplinaire methode met een dagelijks programma, dat is gericht op spoedig en duurzaam herstel. Wij begeleiden uw medewerker om meer energie te krijgen, weer geïnspireerd aan het werk te gaan en meer ontspannen uit de burn-out te komen.

Wat kunt u van ons verwachten:

- Snel en duurzaam herstel van de burn-out.
- Re-integratie van de werknemer binnen 2-3 maanden gemiddeld.
- Multidisciplinaire aanpak.
- Beperking ziekteduur en de daarmee gepaard gaande kosten.

De voordelen van onze dienstverlening:
- Geen wachtlijsten.
- Binnen 1 week kennismaking bij werkgever.
- Binnen 1 week een intake met werknemer.
- Regelmatige voortgangsrapportages.
- Mogelijkheid om buiten kantoortijden af te spreken.
- Mogelijkheid om op een locatie dichtbij woon- of werkplek af te spreken.
- Methode op wetenschappelijk basis.
- Niet goed geld terug garantie.



"BRN-OUT is gespecialiseerd in burn-out en duurzaam herstel. Wij zijn uw kennispartner en kunnen samen met u zorg dragen voor een vitale organisatie waar burn-out klachten efficiënt en voorspoedig worden aangepakt.We bieden coaching, therapie en begeleiding bij burn-out en stressklachten. Hierbij werken we zowel met gesprekken, oefeningen en ervaringen als met lichaamsbeweging en oefeningen voor het vergroten van de vitaliteit.Ter preventie verzorgen wij workshops en lezingen aan bedrijven en organisaties. Hierbij kunnen we interactief met uw medewerkers aan de slag om zorg te dragen voor meer vitaliteit en minder ziekteverzuim."
Adres:
Telefoonnummer: +31(0)20-2612561
Stad: Vinkeveen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hardlopen met bezieling Hardlopen met bezieling 4 km Elke dag een bezielde boodschap van Kevin Nelson om je hardloopschoenen aan te trekke...
Recensies
Vorig jaar ben ik in de ziektewet beland met burn-out klachten. Sporten lukte niet en liep telkens blessures op wanneer ik weer begon met hardlopen. Marc heeft mij geholpen beter naar mijn lichaam te luisteren en dat presteren en hard zijn voor mijzelf niet mee werkt bij mijn herstel. Het contact met Marc heb ik als zeer prettig ervaren en heb veel gehad aan zijn coaching. Tijdens het rennen is er aandacht voor mijn verhaal en legt Marc heel duidelijk uit welke klachten er horen bij een burn-out zodat ik ze sneller kan signaleren en meer rust voor mijzelf kan inbouwen. Aan de tips heb ik veel gehad, die sloten goed aan. Ik ben zeer tevreden en zou Marc zeker aanbevelen bij vrienden.
Enkele jaren geleden ben ik bij Marc terecht gekomen met stressklachten. Ik ben ondernemer en sport veel, maar ik had vaak pijnlijke spieren en ik kon niet goed ontspannen. Marc heeft mij destijds erg goed geholpen om meer te ontspannen en minder veeleisend naar mijzelf te zijn. In sport leerde ik meer ontspannen te presteren en hoe je met duurlopen kunt genieten van hardlopen. Dit sprak mij zo erg aan dat ik in 2014 had besloten om mee te doen aan mijn eerste marathon: Parijs 2015. Marc heeft mij voor deze marathon begeleid. Hij heeft mijn ren techniek verbeterd en een goed en duurzaam schema gemaakt. Mijn eerste marathon heb ik echt met gemak uitgelopen met een tijd van 4.05 uur en ik was ook nog eens 10 weken zwanger In 2017 klopte ik weer bij Marc aan, want nu had ik Rome 2018 op mijn vizier staan, alleen hikte ik eind september tegen een burn-out aan. Ik had veel stress klachten, spanning in mijn lichaam maar ik wilde toch blijven sporten. Dat hoort nu eenmaal bij mij. Terwijl training met burn-out en stressklachten ook de klachten kan verergeren. Ik ben zelf ondernemer en ik heb daarom niet de mogelijkheid om uit te vallen. Marc weet als geen ander deze klachten op te lossen door coaching i.c.m. hardlopen en dat was wat ik nodig had. Marc adviseerde mij te gaan rennen zonder tijd en tracking. Maar gewoon rennen op gevoel, wat de druk van presteren =stress/ druk weghaalt. Daarnaast kreeg ik een aangepast schema voor Rome. Tempo's zijn iets lager en de focus werd van het presteren afgehaald. Inmiddels ren ik zonder muziek en maak ik mijn wekelijkse kilometers in een totaal ontspannen modus. Dankzij Marc ben Ik het rennen zelfs leuk gaan vinden. 8 April 2018 heb ik de marathon van Rome uitgelopen in 4.01 uur en ging het herstel ook zeer goed. Na 3 dagen gaf ik mijn 1e les weer. Ik voel me fit en energiek, zowel geestelijk als lichamelijk.
Een geweldige coach! Ook geweldig dat Marc van nature slim en ondernemend is en echt alles weet over burnout en stress en het voorkomen ervan. Hij heeft bij mij het onmogelijke bewerkstelligd. Op allerlei vlak was mijn leven een disaster. Kan Marc aanbevelen ook ivm zijn Nijenrode achtergrond. Een unieke combinatie. Ook voor bedrijven om als preventie coach voor groepen in te huren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid