facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BrixCRM B.V.

BrixCRM B.V.

Info

BrixCRM is een gedreven CRM-dienstverlener. Wij helpen u duurzame klantrelaties op te bouwen, door effectieve software te implementeren en te integreren.

Geschiedenis

BrixCRM is een gedreven CRM-dienstverlener. Onze missie is organisaties in staat te stellen duurzame klantrelaties op te bouwen, zodat zij de waarde van én voor hun klanten kunnen verhogen. Dit doen wij door effectieve software te implementeren en te integreren.

Als Platinum Partner van SugarCRM maken wij gebruik van de webbased Sugar software. SugarCRM is wereldmarktleider op het gebied van commerciële open source CRM-software.

BrixCRM ondersteunt, adviseert en implementeert met ervaren consultants. We verdiepen ons volledig in uw bedrijf en kijken samen met u welke CRM-strategie het best werkt voor uw organisatie.



"BrixCRM is Elite Partner van SugarCRM, Advanced Implementation Certified Platinum Partner van Hubspot, partner voor Microsoft Dynamics en Solutions partner van Adobe.BrixCRM; Customer Relationship Management experts. Ons motto is ‘Creating Happy Customers’. Daarom doen wij er alles aan om organisaties te helpen duurzame klantrelaties op te bouwen. Dit doen wij door vakkundig advies te geven en door geïntegreerde, krachtige en innovatieve software oplossingen te implementeren. Op deze manier maken wij het mogelijk om inzichten te verkrijgen uit klantdata, welke richting geven aan processen, strategieën en doelstellingen. Dit stelt jouw organisatie in staat de waarde van én voor je klanten te verhogen."
Adres: Twentepoort Oost 18c, 7609 RG Almelo
Telefoonnummer: +31 88 10 20 600
Stad: Almelo
Route: Twentepoort Oost 18c
Postcode: 7609 RG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Brixcrm traffix, Brixcloud
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid