facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BritZ Motorcycles

BritZ Motorcycles

Info

Britz is een nieuwe brand dat wordt uitgedragen en is bedacht door Blom Motoren.
Het merk Britz is meer dan alleen het customizen van Triumph's.



"Al sinds 2007 officieel Triumph Motorcycles dealer, een echt familie bedrijf dat zich volledig inzet voor het merk Triumph.Naast verkoop van Triumph motoren hebben wij ook de complete Triumph kledinglijn, merchandise en accessoires. Tevens hebben we een werkplaats met drie gespecialiseerde Triumph monteurs.Kom gerust eens langs in de winkel om het merk en ons bedrijf te ervaren."
Adres: 't Koendert 4, 3831RB Leusden-Centrum, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0334635449
Stad: Leusden-Centrum
Route: 't Koendert 4
Postcode: 3831RB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oudshoorn bloemen&woondecoraties Oudshoorn bloemen&woondecoraties 530 meter Bloemen, brocante en basics. DE drie eenheid voor een sfeervol en stoer interieur!!!
Ru-Vis Uw Visspecialist Ru-Vis Uw Visspecialist 2 km Nooit Meer!! 16 euro voor 2 paella betaald en allebei zo ziek als een hond een paar u...
Dierspecialist Manon Beijer Dierspecialist Manon Beijer 2 km Een hele fijne dierenwinkel, waar het ervaren en kundige personeel je altijd goed hel...
Mister Cartridge BV Mister Cartridge BV 2 km Een belletje en ik kan de toner ophalen die ik nodig heb. Top!!
Recensies
Vandaag een proefrit mogen maken en met plezier een motor aangeschaft. Bij binnenkomst een kopje koffie, vriendelijk, namen de tijd en er kon een grapje vanaf. Zeer meedenkend personeel met duidelijke passie voor hun vak. Offerte werd netjes opgesteld door Stijn eigenaar, helder in de communicatie, geen gladde verkooppraatjes en duidelijke afspraken over de levertijd. Top ervaring. Het museum op de bovenverdieping is een pareltje.. en de hond.. die wil ik wel met de motor samen meenemen, wat.een.dotje.
Nette winkel met vriendelijk ontvangst. Kwam met een motor probleem en hier hebben ze direct meegeholpen. Leuk om tijdens een ritje ook wel gezellig een bakkie te kunnen doen.
Top zaak! Bij vragen wordt er altijd goed meegedacht naar een passende oplossing. Onderhoud wordt perfect uitgevoerd en goed over gecommuniceerd, ook het wachten in de showroom is geen straf.
Oliebollen en koffie bij het ophalen van mijn nieuwe motor. Wat wilt een mens nog meer. Vriendelijke mensen met passie voor de zaak. Duidelijke communicatie zonder poespas.
Wederom zeer goed geholpen door het team van Blom. Motor kreeg een service beurt incl. vervangen voorvorkkeerringen :- Bij aflevering zag motor er tip-top uit en nog het mooiste…personeel van Blom heeft mij gebracht en opgehaald van station in Amersfoort. Chapeau!
Tof personeel, mooie winkel, geweldige showroom, lekker bakkie koffie… blijft een leuke zaak om terug te komen.
Nu alweer 2 jaar klant bij dit mooie familie bedrijf. Mooie zaak mooie mensen. Mannen in de werkplaats met passie en kennis van zaken nog een beetje humor ook Er zal ook hier vast wel eens wat fout gaan.. maar het gaat er om hoe je dat weer oplost
Vanmiddag bij Blom geweest ivm een terugroep actie mbt de voorremblokken van mijn street triple RS. Op afspraak en kon er op wachten. Lekker bakkie koffie gekregen en even t museum boven bezocht. Goeie en aardige gasten bij Blom! En lekker ritje binnen door terug naar Nunspeet met betrouwbare nieuwe remblokjes. Hugo Een Goeie Motor te Nunspeet.
Afgelopen zaterdag waren we een beetje aan het rondtoeren naar verschillende dealers, om een beetje gevoel te krijgen wat voor motoren er allemaal zijn en wat een goede opvolger zou worden. Nou ik kan je vertellen dat van alle dealers die we gezien hebben deze Blom wel echt een van de beste was! Er hing een erg fijne sfeer, behoorlijk vriendelijk personeel en natuurlijk veel motoren op een goede manier tentoongesteld. Ook het museum boven was leuk om te zien. Zeker een aanrader om heen te gaan als je een nieuwe Triumph wil kopen!
Waren super behulpzaam toen een pakje verdween. Heel vriendelijk contact!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid