facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Britta Boelrijk - Creatief in Coachen

Britta Boelrijk - Creatief in Coachen

Info

Individuele coaching voor persoonlijke & loopbaan vraagstukken - Astrologisch consulten obv geboortehoroscoop - Sjamanistische Healing - Workshops over Persoonlijke Ontwikkeling, Astrologie en Intuïtief Schilderen.

Geschiedenis

Creatief in Coachen staat voor doen, voelen en ervaren. Onder het motto "Creativity is allowing yourself to see things differently" nodig ik je op een vrolijke, creatieve en intuïtieve wijze uit contact te maken met je onbewuste, jouw innerlijke bron van wijsheid, met wie je in essentie bent.

Want ieder mens beschikt over een unieke levensmissie of zielsbestemming waarmee hij/zij betekenis geeft aan het leven. Door de alledaagse beslommeringen en gebeurtenissen in de tijd, raken we soms ergens in ons leven daarmee de verbinding nog wel eens kwijt.

Juist op die momenten is het belangrijk om je weer bewust te zijn en verbinding te maken met wie je in essentie bent. Zodat van daar uit weer verder uitzicht op de richting en het doel van je leven mag en kan ontstaan.

Ik reik je graag handvatten aan om vaker uit je denkhoofd te stappen, waardoor er ruimte ontstaat om in contact te komen met je innerlijke wereld. Vanuit de overtuiging dat ieder mens alles in zich heeft, help ik je vooral door te doen, te voelen en te ervaren verbinding te maken met je innerlijke kracht en wijsheid. Je zult merken dat hierdoor bijzondere ervaringen, mooie inzichten en nieuwe mogelijkheden zullen ontstaan.

Mijn manier van coachen is uniek omdat ik mijn coach en NLP achtergrond graag combineer met mijn kennis en ervaring van onder andere de astrologie, de Jungiaanse psychologie en het sjamanisme. Dat levert niet alleen andere, vernieuwende en creatieve invalshoeken op, maar uit zich ook in de creatieve werkvormen die ik graag tijdens het coachen inzet, zoals bijvoorbeeld visualiseren, tekenen, schrijven, maar ook lichaamsgericht werken en gebruik maken van de natuur als verbindende factor.



"Life, Loopbaan & Burn-out cCoach Amstelveen en Amsterdam voor vraagstukken rondom werk & leven.Astrologische consult op basis van geboortehoroscoop.Workshops over persoonlijke ontwikkeling, Astrologie en Intuïtief Schilderen.Creatief in Coachen staat voor doen, voelen en ervaren. Ik nodig je op creatieve en intuïtieve wijze uit om contact te maken met je onbewuste, jouw innerlijke bron van wijsheid, met wie je in essentie bent.Mijn manier van coachen en trainen is uniek omdat ik mijn coach en NLP achtergrond graag combineer met mijn kennis & ervaring van oa astrologie, Jungiaanse Psychologie en het sjamanisme. Dat levert niet alleen vernieuwende en creatieve invalshoeken op, maar uit zich ook in de creatieve werkvormen die ik gebruik."
Adres: Amsteldijk Zuid 184, 1188 vn Nes aan de Amstel
Telefoonnummer: 0630160993
Stad: Nes aan de Amstel
Route: Amsteldijk Zuid 184
Postcode: 1188 vn


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid