facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor British Car Centre Hofstee

British Car Centre Hofstee

Info

British Car Centre Hofstee is gespecialiseerd in Engelse auto's

Adres: Omloop 56, 9201 CC Drachten
Telefoonnummer: 0512 541 531
Stad: Drachten
Route: Omloop 56
Postcode: 9201 CC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hofstee mg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Multimerk Multimerk 939 meter Moest na een rit van 200km nodig naar toilet en gelijkertijd even naar koelvloeistofn...
T & M Tires T & M Tires 1 km In & verkoop van nieuwe en goeie gebruikte banden. Monteren/balanceren. Verzenden is ...
Profile Car & Tyreservice - Friese Banden Profile Car & Tyreservice - Friese Banden 4 km Banden | Velgen | Onderhoud | Apk | Remmen | Uitlaten | Accu's | Aircoservice
Recensies
Goede ervaringen totdat ik nieuwe banden nodig had. 340 euro voor 2 nieuwe voorbanden en een kleine service klus. Bij een ander 240 voor 4 nieuwe banden en dezelfde service klus. Bij het afbellen worden er ook nog dreigementen naar je hoofd geslingerd over een rekening die je hoe dan ook moet betalen, terwijl de wetten heel anders zijn. Ik hoefde geen contact meer op te nemen met de eigenaar en hij hoopte dat ik een les heb geleerd. Dat heb ik zeker.
Dit bedrijf is onbetrouwbaar. Men schroomt niet u een auto als volledig schadevrij te verkopen die, zo blijkt later, in het verleden duidelijk ernstige schade heeft gehad. U moet maar hopen dat de in het verleden opgelopen schade geen effecten heeft wat betreft de veiligheid van de auto. En bij inruil van deze auto komt u tot de onaangename conclusie dat de inruilwaarde aanzienlijk lager is dan u had gedacht of gehoopt – het blijkt dan bij controle een schade-auto te zijn. Het gevolg is dat u niet alleen veel te veel heeft betaald bij aanschaf maar ook nog eens duizenden euro’s verliest bij inruil van de auto. En als u denkt dat u terecht kunt bij BOVAG zoals aangegeven bij ‘Occasions’: ook mis. Het bedrijf is al jaren geen lid meer van de BOVAG. Ga dus niet naar Hofstee als u eerlijk wilt worden behandeld. Hier is sprake van het klassieke voorbeeld van de hopelijk ouderwetse tweedehands autohandelaar! Mocht u niettemin een auto bij dit bedrijf willen kopen, zorg dan dat u alle relevante informatie elders betrekt zoals autopas e.d.!
Ik kan dit alleen maar beamen. Echt een hele nare handelaar. me een auto verkopen met een barst in de vooruit, onder het mom van, ach je hebt WA+ casco, dus dat kun je gewoon even opgeven aan je verzekering. Op weg naar huis, direct aquaplaning. Als ik door een bocht reed, hoorde ik de carrosserie 'knakken' naast me, in het midden van de auto. En toen het slot van de achterklep een keer bleef hangen en een anderer garage het slot opende viel er allemaal glas uit. Echt de miskoop van de eeuw. Een auto gekocht, die zware schade heeft gehad, en gewoon is opgelapt en willens en wetens aan mij als leek is meegegeven als een koopje. Een miskoopje ja, 150.000 km, en toen knapte de distributieriem, die vervangen zou zijn... Nee, ik kom hier nooit meer. Hofstee in Drachten. Doe jezelf een lol, sla je zelf een keer in het kruis, dan heb je de sensatie van een aankoop bij Hofstee ervaren en ga snel ergens anders heen.
Auto's zien er op de foto's beter uit dan in het echt. De prijzen zijn veel te hoog voor het gene wat wordt aangeboden.
Prima bedrijf, komt afspraken goed na.!!
Goede bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid