facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bristol Veendam

Bristol Veendam

Info

Bristol Veendam Shoes and more

Adres: Promenadepad 101-103, 9641DC Veendam
Telefoonnummer: 0598630743
Stad: Veendam
Route: Promenadepad 101-103
Postcode: 9641DC


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bristol dames, Bristol heren, Scapino Veendam, Bristol schoenen, Bristol dames schoenen, Bristol schoenen actie, Sneakers Veendam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schott Schoenen Schott Schoenen 348 meter Schott Schoenen is een speciaalzaak op het gebied van dames- heren en kinderschoenen ...
Recensies
Vriendelijk personeel, maar wel erg volle winkel, ik vind het daardoor wat onoverzichtelijk
Vreselijke bedrijfsleider die je onbeschoft behandelt en ook nog eens met collega's over je praat terwijl je of 5 meter afstand alles kan horen. Beweerd dat je als klant gebruikte schoenen komt ruilen. Uiteindelijk andere schoenen ontvangen , maar die doen te niet aan de manier waarop je wordt behandeld. Helaas hoor ik om mij heen meer van dit soort verhalen over deze bedrijfsleider!!
Kwam hier altijd erg graag kinder schoenen kopen, was altijd erg tevreden. Maar sinds het nieuwe systeem dat alles op merk staat ipv op maat is dat aanzienlijk verminderd. Ik vind het persoonlijk erg onoverzichtelijk en denk dat we voortaan maar ergens anders kijken jammer genoeg.
Kwaliteit is niet heel goed van de schoenen. Al meerdere malen schoenen terug moeten brengen. Bij het 2de paar schoenen werd gezegd dat ze eerst gelijmd moesten worden, toen ik aangaf dat ik het vervelend vond dat ik in een korte tijd weer terug moest, werd de zool van de schoen afgetrokken: want nu konden ze wel gewoon vergoed worden. Oh en eigenlijk konden ze toch niet gelijmd/gemaakt worden. Het derde paar moest persé gelijmd worden, want dit was toch de procedure het er af trekken van de zool de vorige keer ook?. De desbetreffende medewerker liet merken dat hij het onzin vond dat ik ermee terug kwam vond ik ook meneer, je mag toch betere kwaliteit verwachten dat het ook niet uitkwam qua kosten met het lijmen. Wel wat meer service verwacht na zoveel keren terug te komen met een klacht.
Schoenen waren niet meer in mijn maat. De verkoper stelde direkt voor om even op de computer te kijken of ze nog in voorraad waren. Dit was het geval. Ze worden maandag bezorgd....! Goed geholpen! Nu maar hopen dat ze maandag komen én dat ze passen !!
Werknemer die mij te woord heeft gestaan was netjes en behulpzaam. Verder vond ik de winkel maar een grote chaos. Alles staat/hangt door elkaar heen. Daardoor zijn dingen slecht tot niet te vinden. Nodigt niet uit om binnen te komen.
Weinig keus voor een tiener met kleine voet.
Vriendelijk personeel, mooie grote winkel. Alleen jammer dat de schoenen niet meer op maat staan.
vriendelijk personeel . Ook erg leuke kinderkleding!
Ruim opgezet, vriendelijk personeel en leuke prijzen voor groot en klein
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid