facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bristol Leek

Bristol Leek
"Bij Bristol shop je trendy en betaalbare mode voor het hele gezin. Kleding, schoenen, accessoires en sportartikelen: allemaal mode waarin je je goed voelt, er goed uitziet én tegen een prijs die de aankoop meer dan waard is. In onze collectie vind je o.a. tijdloze sneakers, elegante pumps, trendy jurken, casual T-shirts en sportieve hoodies voor dames en heren. Voor jongens en meisjes hebben we eveneens een uitgebreide collectie kinderschoenen en -kleding. Ook indien je op zoek bent naar kwalitatieve schoenen en tassen in echt leer ben je bij Bristol aan het juiste adres. Twijfel dus niet langer en spring even binnen bij Bristol Leek. Onze medewerkers helpen je met plezier verder bij de keuze van je nieuwe favoriete outfit!"
Adres: Industriepark 5a, 9351 PA Leek
Telefoonnummer: 0594514035
Stad: Leek
Route: Industriepark 5a
Postcode: 9351 PA


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Scapino Leek, Bristol dames, Bristol Leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scapino Scapino 1 km Mooie skechers schoenen gekocht. Grote keus bij Scapino.
Recensies
Ik vind het personeel niet behulpzaam. Hoeveel tijd je daar ook vertoeft, nog nooit heeft iemand ons hulp aangeboden. Ik zie veel ouders met kinderen en schoenen veel klungelen. Daar vind ik de scapino beter in. Helaas is het assortiment met kleine maten bij de Bristol groter.
Geen goede kinderschoenen in kleine maten. Alles heeft een harde stugge zool. Dat is absoluut niet goed voor een groeiend en ontwikkelend kindervoetje. Prijs is laag, kwaliteit ook. Met een kinderwagen hoef je de winkel niet in te gaan. Alle gangpaden zijn te smal om er normaal met een kinderwagen doorheen te gaan. Winkel is te vol.
Vriendelijk personeel, vind winkel achterin wat onhandig ingedeeld. Jammer dat kinderen gaan voetballen en een blinde klant dan voetbal in gezicht krijgt. Vond muziek echt te hard staan.
Het is een Bristol filiaal als zovelen. Het personeel is niet super vriendelijk en aardig. En het was een klein beetje een rommeltje toen ik als klant er was. De aanbiedingen zijn wel altijd prima.
Niet duur, leuke collectie kleding als ook schoenen voor het hele gezin. Personeel altijd bereid te helpen.
Veel te vol gepakt met scootmobiel kom je er niet door
Grote winkel, vriendelijk personeel
Leuke winkel meestal leuke kinderkleding
Ik ben erg goed en vriendelijk geholpen. Fijn dat je voor de deur kan parkeren
Niet altijd de juiste maat aanwezig. Dure en slechte kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid