facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brinkman.IT

Brinkman.IT

Info

Brinkman.IT is gespecialiseerd in webhosting & webdesign. Het bedrijf is opgericht in maart 2000 en bedient met name de MKB- en particuliere markt.

Geschiedenis

Brinkman.IT is een "e-commerce" onderneming gespecialiseerd in webhosting, webdesign, exploitatie en beheer van websites en online retail. Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in maart 2000.

Onze dienstverlening is met name gericht op de (klein)zakelijke markt, charitatieve instellingen, kerken, stichtingen, enz. maar uiteraard zijn particulieren ook van harte welkom en ontvangen dezelfde support!



"Webdesignbureau in Groningen voor het ontwerpen en hosten van uw website.Webhosting en Domeinregistraties met gratis SSL Certificaat. Webhosting voor ZZP, MKB, Verenigingen, Scholen, kerken, goede doelen en particulier.Specialist in Wordpress webhosting, ontwikkeling en onderhoud van Wordpress websites en webwinkels."
Adres:
Telefoonnummer: +31 (0)594-857445
Stad: Zuidhorn


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maxento Nederland Maxento Nederland 307 meter Communicatie - Marketing - Webdesign - Ontwerp - Huisstijl - Computeronderhoud en adv...
Codeplaza Webdesign Codeplaza Webdesign 597 meter Goede website bouwer top
Waarborgers Waarborgers 795 meter Met mijn kennis en ervaring en mijn netwerk van specialisten kan ik bedrijven praktis...
Recensies
Al jaren betrouwbaar, goed bereikbaar en pakt voorkomende problemen meteen aan. Geeft goed advies en is niet te beroerd om ook op zaken te reageren die niet meteen tot binnen zijn werkterrein liggen.
Volgens mij al 20 jaar klant en nog altijd uitstekende service
Al 18 jaar klant... alles gaat goed met persoonlijke aandacht.
Prima! Snelle respons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid