facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brink Licht

Brink Licht

Info

'Great lighting for great places'.

Geschiedenis

Licht is als de liefde; soms speels, frivool en expressief, dan weer ingetogen, zwoel en romantisch. Goede verlichting geeft cachet aan iedere ruimte. Het biedt de mogelijkheid eindeloos te variëren en te creëren. Licht is dan ook de ultieme sfeermaker, zowel binnen als buiten. Sfeer die je kunt voelen, ervaren en ondergaan. Sfeer die moeiteloos is af te stemmen op een ieders persoonlijke beleving en smaak.

Dit is het uitgangspunt van de collectie die Brink Licht. Een collectie van armaturen die alle één ding gemeen hebben: ze zijn stuk voor stuk verrassend ontworpen met oog voor detail.

Adres: Tasveld 1-B, 3417XS Montfoort
Telefoonnummer: 0348-435065
Stad: Montfoort
Route: Tasveld 1-B
Postcode: 3417XS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groenendijk Licht Groenendijk Licht 168 meter Het leveren van verlichting, of dat nu lampen, armaturen of toebehoren zijn. Scherpe ...
Recensies
Helaas! 13stuks lichtbronnen besteld op 24.05.2023 na enkele weken wachten 09.06.2023 helaas de verkeerde geleverd gekregen verkeerde voltage. Kan uiteraard gebeuren. Deze lichtbronnen zijn dan ook meteen retour gegaan. Na telefonisch mailcontact zijn er nieuwe lichtbronnen besteld en deze heb ik na nogmaals een lange tijd wachten op 23.06.2023 ontvangen. Helaas je gelooft het bijna niet alweer verkeerd, dit keer niet dimbaar. Hier begon het contact mail/en telefonisch moeizaam te verlopen. Maar uiteraard de bronnen meteen weer retour gestuurd. Op de mail nogmaals duidelijk omschreven welke lampen nodig zijn en welke in eerste instantie dan ook verstuurd hadden moeten worden. Inmiddels voor de derde keer na weer een aantal weken te moeten wachten ontving ik tot mijn aller grootste verbazing de nieuwe bronnen 05.07.2023 voor een DERDE keer verkeerd. Dit keer zijn ze niet alleen de verkeerde lichtkleur 3000k ipv de 2700k die ik besteld had maar ook nog eens een geheel ander merk. Na een zeer teleurstellend telefoontje, geen excuses en ook weinig compassie zitten mijn klanten al ruim 2 maanden zonder licht. Tevens heb ik ondanks dat de lichtbronnen al ruim twee weken geleden retour zijn ontvangen geen creditnota en of retour betaling ontvangen. Het moge duidelijk zijn dat jullie hiermee een klant hebben verloren!
Al 4 maanden bezig. Het begon met online lichtadvies, wat veel belovend was. Echter lukte het niet hun eigen advies in een offerte te krijgen. Vervolgens kregen we lampen die niet geschikt waren voor het materiaal waar waren de bouwtekeningen eigenlijk voor, lampen die niet compleet waren en onderdelen welke nooit zijn aangekomen. Wij deden een bestelling van meer dan duizend euro, ongelooflijk veel spijt van deze aankoop. Medewerkers slecht bereikbaar en ze hebben geen idee van wat ze verkopen.
Beetje vreemd gevoel, 3 weken geleden een lamp besteld, betaald maar nog niets ontvangen....ook geen bericht dat er lang levertijd op zit. Update 10-5 Nu inmiddels weer 4 weken verder, ze nemen geen contact met je op over een eventuele vertraging. Nu 8 weken geleden een lamp besteld, let op, na de bevestiging krijg je de melding dat de levertijd 4 weken is... niet als je hem besteld, na 4 weken gebeld, want ze reageren niet op de mail en bellen ook niet zelf. De levertijd is 2 weken vertraagd. Nu weer twee weken later gemaild, geen reactie. Weer gebeld, krijg de melding dat er weer 2 weken vertraging is gemeld... heb maar gevraagd om het geld terug te storten, de heer Streder heeft plechtig beloofd dit door te geven, hij mag het niet zelf, mevrouw van Kooten gaat dit verzorgen, ik ben benieuwd maar denk dat ik mijn geld kwijt ben.
Heb in juni 2018 1 spot besteld voor de maat van de inbouwdoos, die was met een week in huis, heel netjes! In januari 2019 de overige 3 met lichtbron besteld, helaas tot op heden nog niks ontvangen!! Bij telefonisch contact is er steeds niks te vinden, of heel vreemd allemaal of de inkoper moet aan z'n jasje getrokken worden, maar tot een antwoord wanneer ik de spots kan ontvangen komt het niet! Jammer... Ik zou dit bedrijf niet aanraden.
Zeer tevreden over Brinklicht. Ivm onze verbouwing hebben we een een flink aantal inbouwspots en wandlampen besteld. Zeer goed advies gehad en toen er wat haast was met in te stucen onderdelen werd dit met een spoedkoerier bezorgd! Ook een ontbrekend glaasje van een van de lampen werd zonder problemen nageleverd. Zeer goede service en daarnaast ook zeer scherpe prijzen.
Offerte gevraagd en gekregen. Wil ik bestellen maar zijn de producten van de website verdwenen. 2x gemaild, geen antwoord, gebeld, wordt er gezegd uw wordt teruggebeld maar nooit meer iets van gehoord. jammer.
Voor ons Maria en Frans heeft Brinklicht het beloofde netjes uitgevoerd. En binnen de tijd die voorop gezet was. Wij zijn heel tevreden klanten.
Helaas geen winkel en ook geen goede showroom. Wel goede service, en ze leveren alle designmerken voor echt mooie prijzen.
Goede kwaliteit lampen voor een nette prijs!
Komen afspraken op geen enkele manier na.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid