facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Briljant

Briljant

Info

Briljant

Geschiedenis

Unieke ontwerpen, vervaardigd in eigen beheer.
Een combinatie van unieke meubelen, bloemcreaties, groenobjecten, grafische elementen en accessoires. Elke locatie het juiste gevoel.



"Auto huren? Brilliant Autoverhuur..Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte huur voertuig. U kunt kiezen uit een breed assortiment bestaande uit personenauto’s, bestelbussen en bakwagens. Al onze voertuigen worden rij klaar opgeleverd en kunnen op veel verschillende locaties worden afgeleverd en opgehaald."
Adres: Honderdland 215, 2676 LV Maasdijk-Heenweg, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Maasdijk-Heenweg
Route: Honderdland 215
Postcode: 2676 LV


Recensies
Top service, er werd duidelijk gecommuniceerd naar mij toe als klant en alles verliep zoals het hoorde. Een auto gekregen in top staat waar ik van genoten heb.
Klant van ons een huur auto nodig voor een langere tijd. Op internet uitgekomen bij Brilliant BV. Goede uitleg over de gang van zaken.Ze hadden een auto klaar staan. Auto werd netjes en schoon geleverd aan ons. Prettige vriendelijk medewerker die ons hielp in een mooie nette kantoor. Tot de volgende weer
Top service! je word behandeld als een koning!
Zeer betrouwbaar en goede service in het verhuur en communicatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid