facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bries Voetreflextherapie

Bries Voetreflextherapie

Info

Voetreflextherapie is een zeer effectieve therapeutische voetmassage voor lichamelijke en psychische klachten en stimuleert het zelfgenezend vermogen.

Geschiedenis

Voetreflextherapie is een zeer effectieve therapeutische voetmassage voor lichamelijke en psychische klachten en stimuleert het zelfgenezend vermogen.



"Voetreflextherapie activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het werkt op een zachte manier tegen diverse klachten, maar ook preventief.Specialisaties: zwangerschapsreflexologie, oncoreflex."
Adres: Lange Vaart 1, 2665 KT Bleiswijk
Telefoonnummer: 0618361836
Stad: Bleiswijk
Route: Lange Vaart 1
Postcode: 2665 KT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Soul Essentials Oils Soul Essentials Oils 105 meter De workshop ‘Proeverij voor passievol ondernemende vrouwen’ bij Eigen Wij in Zoeterme...
Praktijk voor natuurlijke therapie Carole van den Bosch Praktijk voor natuurlijke therapie Carole va... 811 meter Ik leer jonge vrouwen die zich zorgen maken over hun gezondheid om zich weer fit en e...
Alexandra Hilbers - Op Eigen Wijze Alexandra Hilbers - Op Eigen Wijze 842 meter Groeien en genieten coach voor meer vrijheid, plezier en overvloed in je leven.
Recensies
Lang geleden in Ned.Indië geboren Nederlander, ruimschoots ervaring met veel Oosterse therapieën. Bries Voetreflextherapie is werkelijk geniéten! Behandeling door Oosterse meesters niet te overtreffen. Behandelkamer versterkt totstandkoming van innerlijke ontspanning. Frequent terugkerend feest voor lichaam en geest. Zie toelichting met foto’s.
Vertaald door Google Voor Origineel Prima
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid