facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bri's Bakkerij

Bri's Bakkerij

Info

taarten maken en workshops

Geschiedenis

Welkom bij Bri's Bakkerij

Ik heet Brigitte van Zundert. Ik ben moeder van een jongen en twee dochters; Stijn, Bo en Tess. We zijn allemaal gek op taart. Gelukkig maar, want mijn grootste hobby is taarten maken. Ik vind het een uitdaging om mooie ideeën om te zetten naar een zoete werkelijkheid.

Het “taarten virus” kreeg ik, nadat ik een workshop ‘basistaart decoreren’ had gevolgd. Daarna ben ik me gaan verdiepen in de taarten en cupcakes wereld. Via internet kwam ik op verschillende sites terecht waar ik mijn inspiratie op deed, informatie en “how to’s” kon vinden.

Mijn taarten maak ik van biscuit-mix. Meestal vul ik ze met bijvoorbeeld banketbakkersroom, bavarois, jam, voor ieder wat wils. Ik bekleed de taarten met fondant, mokka, fruit of slagroom. De binnenkant van de taarten is lekker luchtig en niet te zoet.

Ik maak kindertaarten, themataarten, verjaardagstaarten, of gewoon leuke en mooie taarten afhankelijk van de gelegenheid. En natuurlijk moeten we de cupcakes niet vergeten, die horen er tegenwoordig helemaal bij.

Ik ben zeer enthousiast en sta open voor ideeën. De taarten die ik tot nu toe heb gemaakt staan op de site. Neem gerust een kijkje en als je vragen hebt of opmerkingen klik dan op contact. Ik vind het een uitdaging om van elke taart weer een feest te maken.

Tevens geef ik workshops taarten decoreren en kinderfeestjes (met als thema cupcakes versieren of koekjes bakken)

Taartse….
Vraag naar het adres van Bri's Bakkerij:
06 19280209

Adres: schaepmanlaan 8, 4641bx Ossendrecht
Telefoonnummer: 0619280209
Stad: Ossendrecht
Route: schaepmanlaan 8
Postcode: 4641bx


Recensies
Ik vind hem heel duur en de worsten broodjes zijn maar voor een vierde gevuld. Evenals alle hartige broodjes die ze verkopen . Geld neerleggen voor een goed broodje heb ik geen moeite mee maar zorg dan dat ze gevuld zijn
Kan weleens druk zijn, maar dat komt zeker doordat ze goed spul verkopen. Ook schoon madamme die er werken.
Lekker brood voor een mooie prijs.
Heerlijk brood etc. . Vooral de rozijnenb- en mueslybollen zijn hier lekker. Vriendelijke, bediening. Bedankt voor het gratis papierentasje.
Brood en banket is op zich ok, personeel heeft het alleen te druk om praatjes te maken dan serieus ff de gang er in te houden als het zo druk is dat zelfs de mensen buiten moeten wachten.
Gezellig overzichtelijke bakkerij, de bokkenpootjes zijn heerlijk en het brood met zuurdesem ook top, best een goed assortiment :
Een gezellige dorps bakkerij met vriendelijk personeel en heerlijk brood en gebak
Super lekker brood, kan hier zelfs ook kaas halen
Op maandag niet altijd vers brood maar lekkere kaas en droge worst
Vriendelijke bakkerin ,redelijk goed brood
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid