facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BREStheater Brielle

BREStheater Brielle

Info

''Uw vriendelijke theater om de hoek''. Mooie avonden: cabaret, muziek, jeugd, toneel enz.

Geschiedenis

BREStheater is een kleinschalig, informeel en laagdrempelig theater voor jong en oud, waar zowel bezoekers als artiesten zich thuis voelen.

Het theater biedt voorstellingen ''ter leringh ende vermaeck'' aan, in de segmenten cabaret, muziek, toneel en jeugd voor iedereen in Brielle en de directe omgeving. Klantvriendelijk, betrokken, enthousiast en kwaliteit boven kwantiteit!

Adres: Reede 2A, 3232 CV Brielle
Telefoonnummer: 0181413308
ln.retaehtserb@tieticilbup
Stad: Brielle
Route: Reede 2A
Postcode: 3232 CV



op zoek naar gerelateerd: brestheater, reede, brielle, toneel brielle, brestheater geplande evenementen, pater moeskroen brestheater 12 januari, kaartverkoop brestheater nl, theater de stoep, theater hellevoetsluis, filmhuis brielle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DukdalfBRES DukdalfBRES 19 meter Goed zwembad. Alleen jammer dat de duikplank weg is.
Recensies
Klein en gezellig theater. Simpele stoelen. Goed zicht op het podium. Horeca. Het is een gebouw met meerdere functies.
Met de charmante vrouwen achter het buffet was niets mis mee, maar oh die stoeltjes in het theater wat waren die laag! Misrekening van de architect? Ontworpen voor mensen niet langer dan 155 centimeter, zat gewoon dubbel gevouwen.
Grappig theaters in een multifunctioneel gebouw. De zal is klein maar goed ingericht met prettige stoelen. Een leuke plek om iets te drinken. Vlakbij een school zodat de leerlingen van de basisschool ook gebruik kunnen maken van dit gebouw.
Leuk gezellig theater Optreden van Lucas Hamming Was een leuke voorstelling, mooie en goede songs. Leuk verhaal te vertellen. Was een leuke avond.
Super goed ontvangst werd duidelijk medegedeeld van hoe en wat, inde pauze kregen we de drank gratis 1 consumptie en na af loop tijden de meet en great kregen we bitter garnituur dus al met al grandioos, netjes verzorgd.
Net theater met vriendelijk personeel. Licht en geluid oké, opties beperkt qua aanpassen van de zaal ea
Wel een fijn theater, maar de stoelen mogen wel wat beter, hard en weinig ruimte met degene naast je. Mensen zijn wel heel aardig en behulpzaam.
Je kunt er lekker koffie drinken en de bibliotheek zit er ook in Zeker de moeite als u in de buurt bent om een bezoek te brengen.
Mooi theater! Door de kleine zaal heb je een intieme ervaring met de optredend artiest.
Fijn klein theater, maar alles goed georganiseerd. Ik ga terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid