facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Breingoed - NeurOptimal Neurofeedback

Breingoed - NeurOptimal Neurofeedback

Info

Opleider en Vertegenwoordiger van NeurOptimal® Neurofeedback. Aanbieder van NeurOptimal® apparatuur. Inspireert en Informeert.

Geschiedenis

Op zoek naar ‘wegen voor transformatie’ kwam ik, Christina Rompa, via mijn studie psychologie en opleidingen NLP uiteindelijk uit en thuis bij NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback. Ik heb inmiddels ruim tien jaar neurofeedback ervaring opgedaan in mijn praktijk genaamd De Zachte Kracht.
Onder de naam van Breingoed werk ik sinds 2011 als vertegenwoordiger en instructeur voor het Zengar Instituut, de Canadese organisatie achter NeurOptimal® Neurofeedback.
Mijn passie en missie: verbreiding en integratie van dit geautomatiseerde neurofeedback systeem dat in ieder huis en elke praktijk, organisatie of instelling op zijn plaats is.

NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback is het neusje van de zalm in het veld van neurofeedback: gebruiksvriendelijke, geautomatiseerde ‘state of the art technology’. Neurofeedback training laat het centraal zenuwstelsel – de spil in al onze lichamelijke en geestelijke processen – optimaler functioneren. Het vermindert symptomen van allerlei aard en herstelt onze natuurlijke vermogens van veerkracht en flexibiliteit.

Neurofeedback werkt bijzonder ondersteunend in geval van (post traumatische) stress, burn-out, angst- en stemmingsstoornissen, concentratie- en gedragsproblemen. Maar mensen in het algemeen en sporters en musici in het bijzonder waarderen de peakperformance die de trainingen hen brengen. In feite komt eenieder met een brein voor NeurOptimal® in aanmerking.

Het is een mindfulness training voor het brein, en het brengt op onbewust niveau diepgaande en moeiteloze transformatie teweeg. De feedback leert het brein leert steeds weer terug te keren naar het hier en nu en al doende de stress response te vervangen door de relaxatie respons. De rust, ontspanning en helderheid die hieruit voortvloeien ervaar je doorgaans al binnen een 15 minuten durende demo training.
Door de training wordt de turbulentie in de hersenactiviteit verminderd met als gevolg dat beperkende dan wel onnodige processen worden onderbroken en losgelaten. Ofwel, NeurOptimal® doet de neuronale netwerken die symptomen, overtuigingen en patronen bijeenhouden, juist uiteen brokkelen. De effecten hiervan zijn merkbaar op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau.



"Verhuur en Verkoop van Neurofeedback Apparatuur. Training en Opleiding NeurOptimal Neurofeedback"
Adres: Kardinaal van Rossumstraat 27, 5104HK Dongen
Telefoonnummer: 06-81007794
Stad: Dongen
Route: Kardinaal van Rossumstraat 27
Postcode: 5104HK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Neurofeedback apparatuur kopen, Neurofeedback overijssel, Neurofeedback zuid holland, Neurofeedback Drenthe, Neurofeedback Barendrecht, Neurofeedback zelf doen, Neurofeedback Lelystad, Neurofeedback therapie Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elleke Jansen Coaching & Training Elleke Jansen Coaching & Training 137 meter Leefstijl * Vitaliteit * Balans * Gezond eten en leven * Veerkracht * Lekker in je ve...
Engeline coach fit & gezond Engeline coach fit & gezond 1 km Vanuit kwetsbaarheid (weer) krachtig worden! Kom in balans. Behaal je zelfgekozen doe...
Praktijk een Glimlach Praktijk een Glimlach 7 km Een praktijk voor ontspanning, groei en bewustwording met ondersteuning van klank, tr...
Recensies
Neurofeedback van neuroptimal heeft mij hele mooie resultaten gebracht en de begeleiding van Christina was echt fantastisch! Christina is zeer ter zake kundig en bovenal heel erg integer! Dank je wel voor het bijzondere en fijne traject dat ik tot nog toe samen met jou heb mogen doorlopen, Christina!
Door omstandigheden heb ik pas onlangs, drie jaar na de aanschaf van mijn NeurOptimal systeem, de Zengar Basis Certificatiecursus kunnen doen. Ik werk al jaren met deze Neurofeedback-methode en heb de afgelopen jaren via Zengar de nodige webinars gevolgd waardoor mijn behoefte de cursus te gaan volgen eigenlijk niet zo heel groot was. De twee cursusdagen in Dongen hebben me veel meer opgeleverd dan ik had verwacht. Christina wil deelnemers tijdens deze basiscursus ‘informeren en inspireren’ en wat mij betreft is dat haar uitstekend gelukt. Ik kijk echt weer met nieuwe ogen naar de mogelijkheden van het werken met NeurOptimal en ben Christina erg dankbaar dat ze op zo’n enthousiaste manier haar enorme kennis en wijsheid heeft willen delen, waardoor ik nu weer nieuwe stappen kan gaan zetten in mijn leven. Margo Vos februari '23
Ongeveer een jaar geleden heb ik voor het eerst een NeurOptimal systeem gehuurd en gebruikt voor mezelf en enkele familieleden. Door de positieve ervaringen speelde sindsdien de wens om zelf een systeem aan te schaffen. Begin mei kocht ik het systeem bij Zengar Canada, en op 11 mei hadden we het in huis. Door de praktische hulp en coaching van Christina konden we de verschillende stappen soepel zetten, met minimale stress. Ik kan haar alleen maar heel hartelijk bedanken voor haar inspanningen. Frank Roos”
De sessies van NeurOptimal gaven mij zowel tijdens als erna rust in mijn hoofd. De weken voor de start van de sessies had ik veel hoofdpijn. Na een eerste sessie werd dit al direct minder. Ook prettig dat de sessies thuis gedaan kunnen worden. In mijn geval deed ik dit 's avonds zodat ik daarna ontspannen in een diepere slaap kon vallen.
De neuro optimal helpt mij om sneller te herstellen, ik heb nah na een ongeval. En dat gewoon in mijn eigen huis met apparatuur die begrijpelijk is. Ik raad het iedereen aan, je slaapt dieper, hersteld sneller, betere concentratie, minder geprikkeld enz. Echt voor veel dingen goed. Goede en snelle service van Christina.
Neurofeedback is een relatief snelle en effectieve manier zonder dat er 'gepraat' hoeft te worden. Mijn kwaliteit en duur van slaap is verbeterd en ik voel me fitter en vrolijker. Daarbij herstel ik sneller van fysieke inspanning. Prettig is ook dat het thuis op mijn eigen moment kon. Christina kon ik daarbij altijd om hulp vragen. In het begin was het erg wennen om de elektroden aan te brengen, maar oefening baart kunst. Warm aanbevolen!
Bij Breingoed kan je alle informatie krijgen die je maar wenst op het gebied van NeurOptimal. Het systeem zelf, cursussen op dit gebied, de mogelijkheden voor huren of trainers in jouw omgeving. Christina helpt je op een hele prettige en warme manier met de antwoorden op al jouw vragen rondom NeurOptimal.
Christina Rompa is de prettigste collega die ik me ooit had kunnen wensen. Vooral haar vermogen om altijd het overzicht te behouden, bewonder ik ten zeerste. Haar kennis over Neuroptimal Neurofeedback is groot, en, de integere manier van haar werkwijze is op zijn minst een weldaad te noemen. Ook als cliënt zul je in goede handen zijn. Christina kan goed luisteren en, begeleidt haar cliënten op een fantastisch prettige wijze.
Bij Christina krijg je steevast een warm onthaal. Op professionele manier begeleidt ze je met NeurOptimal neurofeedback trainingen of bij een opleiding.
Vertaald door Google Christina is een meestertrainer, zeer bekwaam en buitengewoon medelevend. Ik raad haar ten zeerste aan en weet dat je de hoogste kwaliteit in zorg krijgt als je met haar traint. Je hebt de juiste beslissing genomen door met haar samen te werken en ik wens je veel zegen op je reis... Origineel Christina is a master trainer, highly skilled and extremely compassionate. I highly recommend her and know that you are getting the highest quality in care when you train with her. You've made the right decision in working with her and I wish you many blessings in your journey...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Breingoed - NeurOptimal Neurofeedback met het openbaar vervoer


Dongen, De Volckaert 200 meter
231
327
328
672
673
Dongen, De Volckaert 330 meter
231
327
328
631
672
673
Dongen, Tramstraat 410 meter
231
Dongen, Tramstraat 420 meter
231

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid