facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Breedveld keukens & badkamers

Breedveld keukens & badkamers
"Al 46 jaar een vertrouwd adres voor het moderniseren van uw keuken of badkamer! Alle werkzaamheden worden door onszelf uitgevoerd, dus u heeft maar één contactpersoon voor alle werkzaamheden met betrekking tot uw keuken of badkamer."
Adres: Alteveerstraat 60, 7907AB Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528267061
Stad: Hoogeveen
Route: Alteveerstraat 60
Postcode: 7907AB



op zoek naar gerelateerd: Badkamerspecialist Drenthe, Showroom badkamers drenthe, Pesse Keukens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kitchen4all Kitchen4all 950 meter Wij zijn ontzettend TEVREDEN met onze nieuwe keuken! Vakkundig geplaatst, werken e...
Recensies
Afgelopen maand zowel een keuken als een badkamer laten plaatsen door dit bedrijf. Wij zijn ontzettend tevreden over gemaakte afspraken, tussentijdse communicatie en het product. Zeer vriendelijk en kundig personeel.
We zijn blij met onze nieuwe keuken geplaatst door Breedveld keukens & Badkamers. We zijn goed te spreken over de service, het samenwerken en het eindresultaat. Wij vonden het erg prettig dat alle werkzaamheden werden uitgevoerd door de zelfde monteurs van Breedveld.
Super tevreden met mijn aankoop .,goede voorlichting en kundig behulpzaam vriendelijk personeel . Een aanrader dit bedrijf !!
Ik ben prima geholpen voor een klein onderdeel wat stuk ging bij mij, er werd tijd genomen om te zoeken naar het juiste. Ben zeer tevreden !
Dit familiebedrijf bestaat al zolang ik het mij kan heugen, alleen dat feit; een klein bedrijf dat weet op te boksen tegen grote concerns zegt eigenlijk al genoeg. Mijn ouders waren al klant, zowel de badkamer als keuken werden op vakkundige wijze geplaatst. En omdat ik de fam. Breedveld en met name de huidige eigenaar Wout al zo'n beetje mijn hele leven ken, was de keuze gemakkelijk toen ik een afwasmachine aan ging schaffen. Natuurlijk werd deze netjes afgeleverd en aangesloten, maar toen de installateur klaar was en voor het terug schuiven vroeg hij om de stofzuiger en maakte de vloer netjes schoon! Daarna plaatste hij ook samen met zijn monteur i.o. de koelkast terug, de diepvries erop. De nieuwe, wat zwaardere, stekkerdoos kwam op de rekening niet voor. Op mijn vraag waarom de oude niet voldeed was het antwoord dat deze brandgevaarlijk en niet gekeurd was. De service, kwaliteit en vriendelijkheid en netheid van werken zijn van ouderwets niveau. Ik raad Breedveld dan ook van harte bij iedereen aan!
Heel blij met onze nieuwe keuken! Van te voren goed advies gekregen. Het plaatsen van de keuken werd gedaan door vaklui die alles zelf doen en hun werk nauwkeurig doen. Heel tevreden!
We wilden onze keuken een beetje restylen. Nieuw aanrechtblad met alles erop en eraan. Tja... door wie laat je dat dan doen. Voor ons is dat door Wout Breedveld uit Hoogeveen, een zaak die ook betaalbaar is. We hebben een afspraak gemaakt en vorige week kwamen Gerrit en Matthijs al het oude eruit halen en het nieuwe plaatsen. Het viel ons op, dat ze eerst de [nieuwe] vloer met een kleed afdekten zodat daar geen beschadigingen op zouden komen. Daarna gingen de mannen hard aan het werk. Toen ze het nieuwe perfect hadden geplaatst en gecontroleerd kwam de stofzuiger erbij om alles schoon achter te laten. Zo hoort het ook . Al het oude spul namen ze mee, zodat wij het niet hoefden af te voeren.Wij zijn méér als tevreden en kunnen deze zaak aan een ieder aanbevelen !! Groeten, J & R Hoogeveen
Echt vakmanschap, en een bedrijf die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Hier weet men nog wat meedenken is, een echte aanrader dus!
Geweldige servicemonteur is bij mij geweest, alles verholpen. Klasse!
Slechte ervaringen met dit bedrijf... te beroerd om een kleine klachtgarantie op te lossen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid