facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Breedband Helmond

Breedband Helmond

Info

Betrouwbaar Betaalbaar Hoogwaardig, dat is BBH.



"De lokale Helmondse internet, televisie en telefonie provider. Hoogwaardige diensten over glasvezel met een klantvriendelijke service.Breedband Helmond. Altijd dichtbij."
Adres: Veestraat 24E, 5701 RD Helmond
Telefoonnummer: 0492-780783
Stad: Helmond
Route: Veestraat 24E
Postcode: 5701 RD



op zoek naar gerelateerd: Viaplay Breedband Helmond, Breedband Helmond TV, Breedband Helmond pakketten, Breedband Helmond - Contact, Breedband Helmond opzeggen, Breedband Helmond storing, Breedband Helmond op laptop, Breedband Helmond Netflix kijken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wonderland Helmond Wonderland Helmond 282 meter Fijn en gezellig personeel spreken Pools en engels hun werk is prachtig
Haftomania Haftomania 475 meter
Sylvana's feestartikelen Sylvana's feestartikelen 761 meter Voor al uw thema feestjes, groot of klein? Dan moet u bij ons zijn.
Exotic World Helmond Exotic World Helmond 851 meter Voor ons altijd de beste reptielen winkel in omstreken geweest, helaas moet onze kame...
EQui-measure EQui-measure 1 km Past uw zadel wel? Heeft uw paard lichamelijke problemen? Wij kunnen u helpen! EQui-m...
Gelamour Gelamour 1 km Een heerlijke spa voor een pedicure en/of manicure. Echt een aanrader!
Louwet Hairstyling Louwet Hairstyling 2 km Super blij met Saksia als kapper. Door Saskia is mijn haar dikker en langer geworden ...
ZwemSokjes ZwemSokjes 3 km Anti-slip zwemsokjes voor kinderen, zorgt ervoor dat jouw kindje niet meer zal uitgli...
Van de Vorst schilderwerken Van de Vorst schilderwerken 3 km "schildersbedrijf gespecialiseerd in onderhoud en kwalitatief schilderwerk."...
Frank Stegers tuinontwerpburo Frank Stegers tuinontwerpburo 4 km Tuinontwerpen, beplantingsplannen, voor particulieren en hoveniersbedrijven. Eigentij...
Quitte Budgetcoach Quitte Budgetcoach 4 km Zo’n half jaar geleden ben ik met haar een traject gestart om betere grip op mijn fin...
Recensies
Wifi zeer slecht alleen als ik bij de modem ga zitten heb ik wifi, niet dat ze vermelden bij installatie dat ik er beter het extra wifipunt pakket bij kan nemen.,want toen deed hij het ook maar half , kwam goed zei die jongen.nou niet dus wat een waardeloos internet.zodra het kan ben ik hier weer weg!!!
bagger bedrijf. als je beld wordt je onbeschoft te woord gestaan en als je weg wilt bij hun doen ze moeilijk en dreigen ze gelijk met een boete als je de spullen niet op tijd inleverd. maar een een aantrekelijke aanbod doen ze de moeite niet eens voor. machtsmisbruik zijn ze goed in daar. en beeld kwaliteit van tv en kwaliteit van internet is ook bagger. ben blij als ik weg ben bei hun. nooit meer breedband helmond voor mijn . is geen aanrader. nog nooit zo n slechte provider mee gemaakt. hoop de ze failiet gaan.
bagger bedrijf, beeld kwaliteit is slecht, internet blijft uitvallen en als je dan een monteur spreekt via de contactlijn die na 5 uur en in het weekend niet bereikbaar is dan zeggen ze gewoon ''kunnen we niets aan doen'' geen aanrader. Ik was aangesloten vanwege glasvezel... doe het daar ook maar neit voor kpn geeft ook al aan dat als ze glasvezel in helmond gaan aanbieden ze niet het bestaande glasvezel netwerk van dit klote bedrijf gaan gebruiken omdat het gewoon kwalitatief ruk is.
Beeld Kwaliteit is slecht , Wi-Fi is slecht service zijn zeer kort af ze hebben maar een nummer en die is niet bereikbaar avond of weekend als je een storing hebt.Wij hebben bijna 2 maanden problemen gehad met beeldkwaliteit blokjes, stilstaand beeld. En als compensatie mocht ik alle zenders voor ongeveer 1 maand ontvangen. Dat is iets waar ik niet aan had als ik die zenders zou kijken had ik wel een ander pakket gekozen. Nu al twee keer een wit scherm. Schrijven ze op de storingssite casten gaat wel. Net of iedereen met een moderne TV een chromecast in huis heeft. Het menu dat zeer slecht werkt is nog het minste van alle problemen Al met al het was een slecht plan om over te stappen naar deze provider.
Mijn jaar is bijna om gelukkig , beeld Kwaliteit is slecht , Wi-Fi is slecht service zijn zeer kort af ze hebben maar een nummer en die is niet bereikbaar avond of weekend als je een storing hebt. Nu nog steeds 09-02-2021 zijn er problemen met beeldkwaliteit blokjes, stilstaand beeld al bijna 4 weken ze krijgen het gewoon niet onder controle, al met al het was een slecht plan om over te stappen. Voor mij is het geen aanrader.
Zeer slechte WIFI wijk Dierdonk. Beeld van tv staat regelmatig stil. Na contact blijkt dit een veel voorkomend probleem. Klantenservice is na een uur bereikbaar. Afstandsbediening werkt vaker niet dan wel. Duur voor diensten die geboden worden. Voorheen Ziggo gehad. Ook niet uitmuntend maar nu spreek ik uit ervaring dat dit veel beter was dan met glasvezel van breedband Helmond. Moet een jaar lid blijven ook al maken ze hun beloften niet waar. Slechte zaak. Voor wie nog wil overstappen maar 1 advies .... DOE HET NIET!!!!
Wat een slechte provider! Elke zondag storing en niemand bereikbaar op zondag en daar betaal je dan 65 euro per maand voor. Krijg je compensatie door gratis sportzenders terwijl wij geen sport kijken. Niet iedereen kijkt sport breedband helmond! En ergste geval is dat na de compensatie gewoon weer elke zondag storing is. Oftwel ze hebben niks geleerd en niks aangepast. Mijn advies, ik zou naar een ander provider kijken.
Wat een amateuristische bedoeling indien je weggaat bij hen. Lever je de apparatuur in, krijg je nog incasso’s en aanmaningen ondanks dat je aangeeft dat je de spullen al persoonlijk hebt ingeleverd. Daar krijg je maar geen reactie op, maar wel herinneringen sturen.
Ik heb twee weken breedband. Uistekend en goede ontvangst. Een stuk beter dan de vorige. Toppers.
Zeer tevreden over de provider. Een storing kan gebeuren, wetend dat als je belt ze er al mee bezig zijn. Deze service niet eerder mogen ervaren bij een andere provider, waardoor dat ik toch echt blij ben met de overstap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid