facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BreeBronne Maasbree

BreeBronne Maasbree

Info

Vakantiepark Breebronne is bij uitstek geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, stelletjes of voor eenoudergezinnen, vanwege de rustige en natuurlijk ligging, het schitterende en goed onderhouden strandbad, grote speeltuin, binnenzwembad en restaurant.

Adres: Lange Heide 9, 5993PB Maasbree
Telefoonnummer: +31774652360
ln.ennorbeerb@ofni
Stad: Maasbree
Route: Lange Heide 9
Postcode: 5993PB


Recensies
De receptie is vriendelijk Het park was betaalbaar in juni met onze ACSI kaart anders veel te duur. Het zwemmeer is mooi Het hondenstrandje is geen strandje maar een plek waar de hond het water in kan, prima hoor het is al een wonder dat de hond mag zwemmen heel fijn! De comfortplaatsen andere keuze was er niet net hond mag die naam niet echt hebben, Staat allemaal dicht bij elkaar op krappe veldjes, wel lekker in het bos. Sanitair is ok schoonmaak tijdens de spits is natuurlijk niet echt klantvriendelijk. Broodjes in het winkeltje zijn belachelijk duur. Wat voor ons de reden was dat we hier niet snel langer dan 1 nacht willen staan is dat slapen zonder Oordopjes niet mogelijk was. De kinderen vlogen rond 1.00 uur nog gillend rond de camper, voetballen op het veldje in het donker en lallende ouders tot 3 uur snachts. Beetje toezicht zou prettig zijn!
De boscube was super luxe en gezellig ingericht en vooral praktisch , ontzettend veel kastruimte en het ontbreekt werkelijk aan nix in de huisjes ,heerlijk terras ook over de gehele lengte , wij hadden 4 persoons maar daar zaten ook 2 douches en 2 toiletten in , heerlijk ! Het park zelf is heel gezellig , vooral het deel met tentjes en caravans vond ik erg gezellig , er is genoeg te doen voor de kids , erg leuke zwemvijver , gezellige beachbar , ook een leuk binnenbad voor kinderen en in de buurt ook veel te doen , vooral toverland viel in de smaak , net voor je het park op rijdt is er nog een boerderijwinkel met heerlijke verse producten zoals aardbeien , eieren maar ook die lekkere dikke pudding uit grootmoeders tijd en verse aspergesoep , dat is ook zeker de moeite waard om ff te stoppen , dit is wel zo’n park waar ik best nog een keer heen zou willen , en zo denkt de rest van mijn gezin er ook over ! Enige minpunt waren de bedden , die vonden we wat smal , ik schat dat ze 140 cm breed zijn , iets breder was fijner geweest , het zijn wel boxsprings met toppers erop dus ze zijn wel comfortabel voor de rest , ik heb er geen rugpijn van gehad iigv En de supermarkt op de camping was best duur maar er zit op een kwartiertje rijden een supergrote Lidl Venlo Blerick Dus al met al een top vakantie gehad hier , zeker voor herhaling vatbaar Activiteiten in de buurt: Toverland is geweldig , mc arthur Glen ook , en de Hertog Jan brouwerij in Arcen
De boscube was nagelnieuw, proper en modern. Deze stond op een rustige locatie maar toch wel wat lawaai door de werken die er nog bezig zijn. Personeel van het park was zeer vriendelijk en behulpzaam. Er is een binnenzwembad en een zwemvijver. Er was weinig volk dus heel rustig. Een heel leuke vakantie gehad en de kinderen hebben een hele leuke tijd gehad en toch zijn er nog een paar minpuntjes. Het park is aan het transformeren van camping naar vakantiepark en dat merk je. Als de bezetting hoog is zijn de faciliteiten nog niet voldoende. Het binnenzwembad is echt te klein en eigenlijk vooral voor kleinere kinderen, dus bij slechter weer kan je hier niet terecht. Aan het meer kan wel wat volk maar er zijn te weinig ligplaatsen. Ook de speeltuintjes verspreid over het park zijn nogal klein en vooral voor de kleinste kinderen. De horeca gaat het moeilijk krijgen als er meer bezetting is. De animatieevents werden regelmatig afgelast omdat er te weinig deelnemers waren tot frustratie en teleurstelling van de kinderen. Wel een pluim voor het animatieteam die toch voor leuke activiteiten zorgden. Dus een hele leuke vakantie gehad omdat we geluk met het weer hadden, maar de faciliteiten halen niet het niveau van een Landal, Centerparcs of Marveld. Kamers: De boscube was nieuw, proper en heel ruim. Met een boxspring, hele goede douches, vaatwasmachine, airco, flatscreen en goede WiFi heb je alle comfort.
Mooie binnenkomst, vriendelijk personeel aan de receptie. Het meer ligt centraal op de camping en is omgeven met aan de ene kant een zandstrand en aan de andere kant groene natuur afgewisseld met vakantiehuisjes die half op het meer staan. Aan de strandzijde een beachbar met alle activiteiten en entertainment. Horeca is hier minimaal. Snacks uit de frituur, een biertje en een schepijs barretje. De friettent iets verderop heeft de standaard dingen, prijs normaal maar taaie friet. Uit eten in het restaurant zou ik totaal afraden. Onze ervaring was totale chaos in de bediening, erg lang moeten wachten op het eten, toen het eindelijk geserveerd werd ging het eerst langs 3 verkeerde tafels. Een bord werd vanuit de oven geserveerd waarbij niet vermeld werd dat het gloeiend heet was, blaar als gevolg. Erg teleurstellende portie pasta die even groot was als de kind versie maar wel 2x zo duur. Bon klopte uiteindelijk ook niet...wel wat gecompenseerd maar algeheel een teleurstelling! 5 sterren is niet terug te zien op het campinggedeelte met staplaatsen. Verouderde sanitair. Wel redelijk schoon gehouden maar echt aan vernieuwing toe. Binnenzwembad idem, voor kinderen tot 10 vermakelijk. Irriteerde me erg aan de onhygiënische natuurstenen op de vloer en het vuil en de vieze plekken die daaruit ontstaan. Binnenspeeltuin voor de Kids is top en redelijk nieuw. Al met al is het compromis zo lijkt het tussen wat het park pretendeert en wat het werkelijk is op sommige plekken.
Voor kinderen een erg mooi en leuk vakantiepark. Veel vermaak door het binnen en buiten zwembad. Personeel is ook erg vriendelijk en behulpzaam. Glamptent is een leuk idee, maar erg heet van binnen, konden er hierdoor ‘s avonds tegen 22/23 uur pas in, veel mieren in de tent en de koelkast was aan het einde van het weekend pas op temperatuur. Bedden zijn aardig. We stonden vrijwel direct naast het toiletgebouw, nog lang rumoer en de muziek staat daarbinnen de hele nacht aan. Er is op de camping een duidelijk verschil tussen oud hutje mutje caravans en nieuw zeer luxe huisjes zichtbaar.
We waren hier met de camper. Op zich zeer mooi vakantiepark, goed verzorgt en veel te doen, wel erg duur, bv de camping winkel. De snackbar rekent plastic toeslag terwijl je alles in papier krijgt ?Service: 3/5
Bij vrienden vandaag een dagje op bezoek. Het park ziet er netjes verzorgd uit, wat opvalt zijn de moderne maar goed passende water cubes: de nieuwe chalets waar de oude verderop het park plaats voor gaan maken. Deze vergane glorie steken hier dan ook schraal tegenaf. Wel sneu voor deze jarenlange seizoens plaatsen - deze zullen moeten gaan verdwijnen…
We waren er met personeelsfeest en het was lekker en goed geregeld. De bqq was van hoge kwaliteit en er was een goeie dj. Dit was 9 juli. Aan te raden! Eten en drinken: Was een lekkere bqq.
Heel fijn park met vriendelijk personeel en veel leuke faciliteiten. Vooral voor kinderen is hier veel te beleven. Er wordt veel vernieuwd op het park, oude chalets worden vervangen door nieuwe vakantiewoningen. Dit zie je maar heb je geen last van. Huisjes zijn luxe ingericht, fijne bedden, goede douches, apart toilet. Boscottage 4.28 is rustig gelegen met mooi vrij uitzicht en groot privé terras.
Ziet er geweldig uit. Vriendelijk personeel. Ligging van het park is ook helemaal prima
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid