facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bredase Autoshop

Bredase Autoshop

Info

Bredase Autoshop is een professionele inbouwspecialist, op het gebied van car elektronica, car hifi, navigatie, trekhaken en accessoires.

Geschiedenis

Bredase Autoshop is een professionele inbouwspecialist, op het gebied van car elektronica, car hifi, navigatie, trekhaken en accessoires. Voor een ruim assortiment aan producten en een goed advies kunt u bij ons terecht. Naast de winkel met deze producten beschikt de Bredase Autoshop ook over een werkplaats en goed getraind personeel dat op de hoogte is van de laatste features op het gebied van car electronics. Door de gerenommeerde merken die wij vertegenwoordigen, laten wij ons voortdurend scholen.

De Bredase Autoshop heeft jarenlange expertise opgebouwd en een hoog kwaliteitsniveau. We zijn als geen ander op de hoogte van het inbouwen van elektronica in auto's volgen de trends en ontwikkelingen bij alle belangrijke merken in de automotive en telecom industrie op de voet.

De Bredase Autoshop biedt u een totaal oplossing: een kwaliteits product; én de inbouw in uw auto. We kunnen je goed adviseren, een vakkundige montage en een scherpe prijs garanderen.

Naast de Bredase Autoshop Webshop hebben wij in Breda ons eigen Experience Center en afhaalpunt waar u de meeste producten uit onze Webshop kunt bekijken en uitproberen. Ofwel het creëren van een beleving! Daarnaast voorzien onze specialisten u van alle informatie die u nodig heeft om tot een goede keuze te komen.

Mocht je vragen hebben of advies willen inwinnen, dan kun je altijd terecht bij onze specialisten bij de klantenservice die je graag te woord staan via de chat, e-mail of telefoon. Bredase Autoshop wenst je veel plezier met uw zoektocht naar de producten passend bij je behoeftes.

Website Nederland; www.bredaseautoshop.nl
Website België; www.bredaseautoshop.be
Webshop Benelux; www.bredaseautoshop.com



"Bredase Autoshop is een professionele inbouwspecialist, op het gebied van Car Electronica, Car Audio, Navigatie, Trekhaken en Accessoires. Voor een ruim assortiment aan producten en een goed advies kunt u bij ons terecht. Naast de winkel met deze producten beschikt de Bredase Autoshop ook over een werkplaats en goed getraind personeel dat op de hoogte is van de laatste features op het gebied van Auto Electronica.De Bredase Autoshop heeft jarenlange expertise opgebouwd en een hoog kwaliteitsniveau. We zijn als geen ander op de hoogte van de laatste ontwikkelingen / trends en van het inbouwen van elektronica in de auto's.De Bredase Autoshop biedt u een totaal oplossing: Een kwaliteits product én de inbouw in uw auto."
Adres: Huifakkerstraat 12, 4815PN Breda
Telefoonnummer: 076-5141800
Stad: Breda
Route: Huifakkerstraat 12
Postcode: 4815PN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Polo Autoshop Breda, Car Audio Breda, Trekhaakcentrum Breda, Autoshop Brabant, Autoshop Oosterhout, Halfords Breda, Auto accessoires Breda, Autoshop de Tijger gesloten
Recensies
Zo heb je ook wat, Speaker gekocht die goed beviel koop je dezelfde erbij want pairing is life, blijkt de 'oude' niet goed te werken dus die moet even na gekeken worden, geen probleem zou je denken ivm hij nog geen jaar oud is en er 2 jaar fabriek garantie op zit... HUP even bellen over wat ik het beste kan doen, hun wisten niet precies wat en ik zou een mail moeten sturen en dan zou het worden geregeld, zo gezegd zo gedaan 7 februari netjes een mail gestuurd. Ook ik heb andere dingen te doen en bedacht me ineens hé 17feb ik heb nog helemaal geen reactie gehad, laat ik er even achter aan bellen. Meneer frank? Geen idee hoe die verder heet wil niet naar mijn verhaal luisteren en heeft nogal een temperament. Verteld mij even dat alle noorderlingen een grote bek hebben nadat hij al de telefoon heeft op gegooit en ik weer had terug gebelt. Sorry maar ik bij deze zou ik geen zaken doen met Bredase Autoshop.
Vorige week langs gereden vanwege een defecte luidspreker. In de winkel informatie opgevraagd over de mogelijkheden. Er werd alle tijd genomen om me de mogelijkheden en aandachtspunten toe te lichten, totaal geen druk, gaf een vertrouwd gevoel. Vandaag laten installeren, prima uitgevoerd, er werd netjes vervangend vervoer aangeboden. Hier zal ik zeker terugkomen.
Heb vandaag telefonisch contact gehad met een medewerker van dit bedrijf over een vraag die ging over de radio die in de auto zat die ik net heb gekocht. Ik had een kabeltje nodig die achter in de radio moest zodat ik ook Bluetooth had in mijn auto, maar ik wist zelf niet precies welke kabel ik nodig had. Kan mij de laatste keer niet meer herinneren dat ik zo'n onvriendelijk persoon aan de lijn heb gehad die het blijkbaar apart vond dat ik zelf niet meteen wist welke kabel ik nodig had. Daar is deze speciaalzaak toch voor om mij daarmee te helpen? Blijkbaar niet. Echt een afrader.
Goede advies gehad van de medewerker voor me nieuwe deur speaker. Bij het testen helaas achtergekomen dat 1 tweeter stuk was . Toen was ik terug geweest en goed geholpen ze hadden voor me een nieuwe tweeter besteld en 2 dagen later was het binnen en het werkt Top service bedankt
Over de telefoon geïnformeerd over eventuele mogelijkheden voor het vervangen van geluidsapparatuur in mijn auto. Hierbij werd er op een geïrriteerde toon gereageerd en werd mij verteld dat het om serieus geld zou gaan als ik dit onderdeel zou willen vervangen. Vervolgens gezegd dat dit niet mijn "primaire concern" zou zijn. hierop kreeg ik de reactie alsvolgd: "Primaire wattess...? Ik spreek al mijn hele leven Nederlands maar dit heb ik nog nooit gehoord." Waarop ik zei dat ik genoeg wist en meneer hing op. Bedankt voor de tijd, maar dit is natuurlijk geen klandizie.
Ik heb bij een andere zaak een nieuwe autoradio gekocht en heb deze zelfstandig ingebouwd. Helaas is dit niet helemaal goed gegaan. Ik ben voor advies bij de Bredase Autoshop geweest. Ze hebben duidelijk uitgelegd wat er volgens hun aan de hand was, en ja hoor, binnen no time werkte mijn radio naar behoren. De Bredase Autoshop heeft er zeker een klant bij!
Heb hier dit jaar een Kenwood Navigatie laten inbouwen van 1180 euro,maar de uiteindelijke prijs was 1500 euro !! dus ze vragen meer dan 300 euro om iets te laten inbouwen blijkbaar. Ze vertelden mij er ook niet even bij dat de nieuwere variant van dit systeem 3 dagen later ook bij hun verkocht zou worden voor paar euro meer. ben al 2 keer terug geweest omdat achterin de auto het geluid niet werkte en een keer voor dat ik geen beeld op de beeldschermen achterin had met deze radio. Als je vraagt om een volledig factuur krijg je een a4 waar de prijs gewoon ingetikt is en that's it ! . Ik kom hier dan ook gewoon echt nooit meer.
Na aanschaf van een Alpine navigatiesysteem bij onze camperleverancier bleek het een en ander door de camperdealer niet juist aangesloten te zijn. Na telefonisch contact met Autoshop Breda kon ik bij hun langskomen. Alhoewel zij dus in eerste instantie niet hadden geleverd en geplaatst hebben zij in samenspraak met de importeur HiFiMotive bv uit Mill er voor gezorgd dat het navigatiesystemen weer perfect werkt. Ik ben zelden zo’n goede service en eindproduktverantwoordelijkheid tegen gekomen. Voor mij een gloeiend hete warme douche voor beide bedrijven. SERVICE met hoofdletters voor beide. L de Vries, Kapellen Belgie.
Netjes geholpen bij het kopen van een speaker set voor mijn auto, je moet even wachten maar daarna eindigen ze pas met je als je met een goed gevoel de deur uitgaat! Nette service, en goede hulp. Alleen als het ietsje sneller kon zodat je zelf minder lang hoeft te wachten zou het perfect zijn.
Fijne shop, super vriendelijk behulpzaam personeel. Onlangs armsteun voor mijn VW up laten inbouwen en een brodit gsm houder. Gsm houder was een ramp, paste niet op auto. Heren waren echter niet voor 1 gat te vangen en hebben veel aandacht aan de montage besteed om hem toch te laten passen. Fijne dienstverlening. Top jongens, bedankt!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bredase Autoshop met het openbaar vervoer


Breda, Peerdsbroek 340 meter
2
Breda, Bremtuin 400 meter
2
Breda, Bremtuin 400 meter
2
Breda, Peerdsbroek 420 meter
2

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bredase Autoshop.

Breda autoradiowinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Huifakkerstraat 12 breda auto-onderdelenwinkel kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bredase Autoshop adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bredase Autoshop. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bredase Autoshop delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Knook Breda Knook Breda 244 meter Hier weten ze wat kwaliteit en service is. Super geholpen. Dankjewel Knook!
BuitenHof Tuinmeubelen BuitenHof Tuinmeubelen 348 meter "Wij verkopen geen schimmel" is wat een verkoopmedewerker zegt als hij deze...
Wildhagen design keukens Wildhagen design keukens 650 meter We hebben recent een Leicht keuken gekocht bij Wildhagen. We hebben een woning in de ...
Steenstripwinkel Steenstripwinkel 851 meter Vandaag steenstrips gekocht...super onthaal, genoeg keuze, koffie erbij..wij helemaal...
tiendaderevestimientosdepared.es tiendaderevestimientosdepared.es 851 meter Tienda online con revestimientos de paredes exclusivos en piedra y madera. Vea nuestr...
Stenpanelbutikken Stenpanelbutikken 851 meter Online samling af murstener mursten, natursten, kunststen og mere ... let bestilling....
Pin D-lizd Pin D-lizd 915 meter Pin D-lizd
Bert Hairstyling-Pruikenservice Breda Bert Hairstyling-Pruikenservice Breda 1 km Onaangekondigd aangebeld voor informatie. Heel hartelijk ontvangen. We voelden ons ze...
Hedisa Dienstverlening Hedisa Dienstverlening 1 km Hedisa Dienstverlening is er voor ondernemers en particulieren. Onze diensten bestaan...
Megekko Megekko 1 km Megekko is dé webshop voor echte mannen. Electronica, computerapparatuur, gereedschap...
SpecialTom B.V. SpecialTom B.V. 2 km Mooi bedrijf ! Leuke rondleiding gehad heel professioneel !
Esthetica Beauty Trade Esthetica Beauty Trade 2 km Groothandel voor de uiterlijke verzorging.
Antique dutch clock parts Antique dutch clock parts 2 km Dit bedrijf heeft mij uitstekend geholpen; ik was op zoek naar een tandwieltje voor e...
La belle de beauté La belle de beauté 2 km Unieke handgemaakte oorbellen van hoogwaardige materialen met een geheel eigen stijl....
Heligear.nl Heligear.nl 2 km De specialist in RC model helicopters! Gespecialiseerd in Mikado Model Helicopters en...
Meerdanlicht.nl Meerdanlicht.nl 2 km Op 27 nov. Bestelling geplaatst voor twee plafondlampen, betaald via iDEAL. Bleken ac...
MediaMarkt NL MediaMarkt NL 2 km Vandaag ontevreden de winkel uit gegaan. Ik kwam uitlopen bij een kameratas. Ideaal ...
Triple One Darts Françe Triple One Darts Françe 2 km Voor het eerst besteld via deze winkel... zeer snelle levering, dus we moesten niet t...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid