facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bravis ziekenhuis Bergen op Zoom

Bravis ziekenhuis Bergen op Zoom
Adres: Boerhaaveplein 1, 4624 VT Bergen op Zoom, Nederland
Telefoonnummer: 088 706 8000
Staat: Noord-Brabant
District: Bergen op Zoom
Stad: Bergen op Zoom
Route: Boerhaaveplein
Huisnummer: 1
Postcode: 4624 VT


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Vreselijk personeel echt ongelofelijk! Totaal geen empathie, trombose prikken 2 dagen op de zelfde been prikken terwijl het om en om moet. Ik heb een maagverkleining gehad en ik moet veel lopen na de operatie voor de gas die is gespoten tijdens de operatie. Ik mocht niet lopen van de verpleging. Ze begrepen het allemaal ook niet waarom ik pijn had. Ik vraag mij af of deze meiden echt daar wel thuis horen of toch beter in de detailhandel kunnen werken? Ik voelde mij al zo slecht na de operatie, deze groep meiden die daar werkzaam zijn hebben het alleen maar erger voor mij gemaakt om onvriendelijk te zijn. De dag van de operatie 4 maart die nacht heb ik zoveel pijn gehad en was zoveel onder de invloed van de narcose dat ik drukte op de bel een paar keer en dat meisje die daar nachtdienst had irriteerde hieraan en zei dat ik moest kappen met bellen?? Echt was een nachtmerrie voor mij! 4 maart 10.45 moest ik melden voor de operatie ik werd 08.40 gebeld dat ik eerder mocht komen en eerder aan de beurt was. Ik meteen auto regelen kom ik daar aan was ik pas 2 uur aan de beurt. Ik ging zo slecht de operatie in had zoveel zenuwenen door de uitloop. Verpleging op de OK geweldig ze hebben mij zo goed gerustgesteld ongelofelijk. Maar de verpleging op de afdeling na de operatie heeft mij mentaal gewoon helemaal afgemaakt. Stelletje heksen bijelkaar alleen de bezem ontbreekt!
Niet eens 1ster waardig.nMijn vader is pas overleden bij spoedeisende hulp. Er werd mij gevraagd om te huilen in de wachtkamer met vreemde mensen die gevallen waren of gehecht moesten worden. Er is geen familie kamer ofzo. Diep triest.
Afdeling Tante Louise voor kwetsbare ouderen. Vriendelijke verpleging, proffesioneel en behulpzaam. Ook algemene sfeer huiselijk niet klinisch.
Het is echt een hele erge en vreselijk ziekenhuis. Ze behandelen jou alsof je niet welkom bent.
Mijn schoonmoeder van 85 jaar is gevallen, 4 gebroken ribben en ze is al zo broos.Rollator etc. Men vond het niet nodig om haar een nacht ter observatie te houden. En is dus naar huis gestuurd. Wij hebben hier totaal geen goed gevoel bij. We hebben een taxi moeten regelen en nog veel meer om haar daar weg te krijgen.en dat moest vanavond nog kregen wij te verstaan. de kans om haar even te laten bijkomen is haar niet gegund.nZelf wonen wij op min 1,5 uur afstand.nLeve onze gezondheidszorg!! Knap gedaan Bravis…..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid