facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Braveau

Braveau
Adres: Vismarkt 3 , Heusden Gem Heusden 5256 BC, NL
Telefoonnummer: 0416 757 929
Stad: Heusden Gem Heusden
Route: Vismarkt 3
Postcode: 5256 BC



op zoek naar gerelateerd: braveau heusden menukaart, restaurant heusden, braveau betekenis, havenzicht heusden, braveau heusden openingstijden, van dijk heusden, braveau opleidingen, verdwaalde koogel heusden
Recensies
Aangezien Braveau op 1 juni 2022 gaat stoppen, moesten we er nog een laatste keer heen. We kozen vooraf de aspergesoep en de carpaccio met extra eendeleverkrullen - heerlijk. Hoofdgerecht de vangst van de dag tong en kalfswang met kalfszwezerik. Heerlijk. We gaan ze missen… —— Nu de lockdown gelukkig achter de rug is, zijn we inmiddels alweer tweemaal bij Braveau geweest en dat was weer een feest. Heerlijke kalfswang met kalfszwezerik, buikspek met zuurkool en vooraf een selectie van een aantal voorgerechten. Heerlijk! Daarnaast is de sfeer en gastvrijheid altijd geweldig. Braveau is en blijft volgens ons het beste restaurant in Heusden. --- Een eerdere review --- Met de lockdowns van 2020 heeft Braveau in het weekeinde een afhaalmogelijkheid waar wij al een paar keer gebruik van gemaakt hebben. Op hun website is een keuze te maken uit een aardig deel van het 'reguliere' menu; alles keurig verpakt en met instructies om het verder thuis af te maken. Het resultaat is een smakelijke maaltijd. We verlangen wel naar het moment dat Braveau weer 'normaal' open is. --- Een eerdere review ---- Wat is dit toch een fijn restaurant! Vorige week weer eens bezocht. Probeer eens de proeverij van voorgerechten 2 personen en je bent overtuigd. ---- Een eerdere review ---- Deze zomer en deze week Braveau weer bezocht. Mijn opmerking eerder, dat ze alleen maar beter en beter lijken te worden is bevestigd. Het is en blijft een uitstekend restaurant in Heusden en omgeving. Mooi gepresenteerde gerechten, zeer smakelijk en goed bereid. Gewoon: top. ---- Een eerdere review ---- Op Tweede Kerstdag opnieuw een bezoek aan Braveau - deze keer voor een kerst-lunch van vijf gangen met bijpassende wijnen. Wat valt er meer over te zeggen dan dat het weer bijzonder goed was?! Alle gerechten goed op smaak, goed bereid en mooi gepresenteerd door een prettige bediening in een mooi pand. Braveau lijkt alleen maar beter en beter te worden. Top! ---- Een eerdere review ----- Het was weer een tijdje geleden dat wij in dit restaurant gegeten hadden. Op een wat winderige woensdag maakten we dat weer goed. We besloten om deze keer het driegangen verrassingsmenu te nemen en dronken daar een lekkere syrah bij. Het voorgerecht bestond uit 3 bereidingen van zalm; heel lekker. Het hoofdgerecht bracht ons eendenborst en het nagerecht ijs, mouse van rood fruit met asperge … wat een mooie combinatie bleek te zijn. Alle gerechten heel mooi opgemaakt en een hele professionele en prettige bediening. Al met al een prima plek en gewoon het beste restaurant in Heusden.
Heerlijk gelunched op dit gezellige plein. Ook een heel mooi plaatsje om eens doorheen te wandelen. De tosties die we besteld hadden smaakten prima en zagen er verzorgd uit. Vriendelijke, gastvrije bediening.
Een van de laatste dagen om nog te genieten van een terrasje met koffie en zelfgemaakte appeltaart met slagroom. Even naar binnen geweest voor de bestelling. Leuke inrichting.
Heerlijk restaurant midden in het centrum van Heusden. Mooie inrichting, aardig personeel, fantastische lunch.
Lekker gegeten; een 12 uurtje om 14:00 uur en een uitsmijter. Prijzen zijn aan de hoge kant.. Personeel kon wat attenter.. een persoonlijk praatje maakt je bezoek een stuk leuker. Vraag tijdens het eten eens of alles naar wens is en of men nog wat wil drinken. Het werd gevraagd toen we klaar met eten waren. Het regende keihard en we stonden te schuilen maar niemand zei of vroeg iets. Dan als laatste nog een vraag; vinden jullie serieus € 3,50 normaal voor een flesje ijsthee en € 4,95 voor een glas Affligem??? Dat gaat toch werkelijk nergens meer over??
Ambiance, culinair en gastheerschap vijf sterren waard. Alleen de avond toen wij kwamen was het erg rumoerig door enkele die zich graag horen kwekken.
Heerlijk gegeten en gedronken. Goede prijs kwaliteit verhouding en prima bediening. We hebben een top avond gehad. Een echte aanrader.
Gezellig terras. Leuke bediening goed eten
Heerlijk eten, bediening is geweldig gastvrij
Eten was redelijk, de rest veel minder. 13 uur binnen, snel met de drankjes en om kwart voor twee pas de vraag wat er willen lunchen. Brood was niet helemaal vers van de uitsmijter. Geen foto waardig. Standaard. Voor ons geen tweede keer. Stadje is trouwens wel heel leuk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid