facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brattinga ijzerwaren

Brattinga ijzerwaren

Info

kettingzagen, grasmaaiers , electra, sleutels, watersportartikelen, barbeques, campingartikelen, gasflessen, ijzerwaren, gereedschappen, tuinartikelen etc

Geschiedenis

Welkom bij Brattinga IJzerwaren

Wij zijn al sinds 1933 gevestigd in de Midstraat te Joure .

Wij zijn een ijzerwarenzaak in de ruimste zin van het woord.
In onze winkel is werkelijk van alles te vinden op het gebied voor de doe-het-zelver en de watersporter.
Wij verkopen een uitgebreid assortiment ijzerwaren, gereedschappen, tuinartikelen,
waaronder kettingzagen, grasmaaiers , electra, sanitair, slang, gaas, klompen, laarzen en petroleum.
Daarnaast hebben wij ook een uitgebreide afdeling watersportartikelen, barbeques en aanverwante producten
zoals campingartikelen, gasflessen, propaan en Co2.
Voor onderhoud van de bij ons gekochte grasmaaier en andere machines kunt u weer terecht bij een van
onze daarvoor ingerichte werkplaatsen.
Voor het beveiligen van uw woning hebben wij de juiste certificaten Politie Keurmerk Veilig Wonen in huis,
om uw woning volledig aan te passen met goedgekeurd hang en sluitwerk. Het plaatsen hiervan kunnen
wij met onze eigen mensen voor uw verzorgen .
Een van oudsher traditionele ijzerwarenwinkel, die langzamerhand uit het Nederlandse straatbeeld verdwijnen.

Brattinga houdt van een laagdrempelige aanpak. Binnenlopen en even rustig rondkijken behoort tot de mogelijkheden, maar als u een goed advies of hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze, dan staan de vakmensen van Brattinga graag voor u klaar. Stelt u ze gerust eens op de proef.

Wij zien u graag tegemoet in onze winkel aan de Midstraat 23 te Joure

(volop parkeergelegenheid achter de Albert Heijn)

GRATIS PARKEREN IN JOURE !!



"Brattinga IJzerwaren zit al sinds 1933 gevestigd in de Midstraat te Joure .Wij zijn een ijzerwarenzaak in de ruimste zin van het woord.In onze winkel is werkelijk van alles te vinden op het gebied voor de doe-het-zelver en de watersporter.Wij verkopen een uitgebreid assortiment ijzerwaren, gereedschappen, tuinartikelen, electra, sanitair montagemateriaal.Daarnaast hebben wij ook een uitgebreide afdeling watersportartikelen, en aanverwante productenzoals campingartikelen, gasflessen, etc."
Adres: Midstraat 23, 8501 AC Joure
Telefoonnummer: 0513 412 554
Stad: Joure
Route: Midstraat 23
Postcode: 8501 AC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Regts Joure, Sleutel bijmaken Joure, IJzerwaren Friesland, Gamma Joure, Watersport winkel Sneek, Van der Zee Joure, Gereedschap Drachten, Gereedschap Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
1941 Boottechniek 1941 Boottechniek 1 km Super nette service, komt afspraken na. Is een 1000 poot of technisch gebied. Zeker e...
Rubberbotenonline Rubberbotenonline 2 km Ik heb hier destijds een stuurkabel besteld maar dat was de verkeerde maat dus opnieu...
Dutchboathouse Dutchboathouse 2 km Uw boot aan huis beschermt tegen alle weersinvloeden. Met 1 druk op de knop kunt u me...
KARWEI Joure KARWEI Joure 2 km Ze zijn vriendelijk en nu met corona hebben ze het heel handig op gelost alleen kan d...
Recensies
Zoals altijd een eerlijk advies en betaalbare prijzen. Ook niet onbelangrijk het grote assortiment. Een winkel waar Joure niet zonder kan.
Service staat hier op 1. Als het er niet is, dan kunnen ze het regelen voor je en anders weten ze wel waar t te halen is voor je.
Kundig en aardig personeel, wordt goed geholpen en hebben bijna alles!
Een echte ijzerwaren winkel, zoals er niet veel meer zijn. Het bekwame personeel neemt de tijd om advies te geven bij technische vragen. Pluspunt is zeker de wanden met bevestigingsmateriaal waar je gewoon per stuk kan kopen. Bijkomend voordeel is dat je niet met al die blisters zit, zoals bij de bouwmarkt.
Ze hebben een heel groot assortiment, veel is ook los te krijgen.
Prima winkel met ruim assortiment en bovenal een heel prettig familiebedrijf met altijd behulpzaam en vriendelijk personeel. Een winkelbedrijf waar we graag komen voor een grote verscheidenheid aan dagelijkse benodigheden.
De eerste keer artikel willen ophalen, in het systeem moet het er zijn maar in werkelijkheid nul op voorraad, verkeerd afgeboekt. De tweede keer artikel niet voorradig, wordt niet meer verkocht wordt er gezegd terwijl het in verschillende bouwmarkten liggen.
Super fijn geholpen door Brattinga! Het leek of de tacker die ik besteld had niet goed werkte. Ik heb toen gratis twee doosjes nietjes toegestuurd gekregen waar het wel goed mee ging. Zo’n service kom je niet zo vaak meer tegen.
Een gezellige ouderwedse ijzerhandel met alles wat een moderne inwoner van Joure in huis nodig heeft. Vriendelijke en vakbekwame bediening. De meeste gasflessen kan je hier omwisselen.
Ruim assortiment en vriendelijk, goed advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid