facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bratpack, The Online Performers

Bratpack, The Online Performers

Info

www.bratpack.nl

Geschiedenis

Maak kennis met hét Online Marketing Bureau van Amsterdam.

Ambitieus en gedreven, creatief en effectief. Dat zijn wij: Bratpack, The Online Performers. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve digitale strategieën en campagnes.

Backstage zorgen onze scripts ervoor dat jij online de show steelt. Elke seconde van de dag opnieuw. Ons team van strategen, designers, developers en marketeers zet jouw bedrijf online in de spotlights.

Let’s get things done online!



"Na 19 jaar en 11 maanden heeft Bratpack B.V. haar activiteiten begin 2021 overgedragen aan het Rotterdamse Lead Today en recent aan het in Aalsmeer gevestigde Pepperfield. Daarmee is er na bijna 20 jaar een einde gekomen aan de activiteiten van Bratpack.Door het overnemen van de activiteiten zal Bratpack na 31 december 2021 de deuren sluiten.Ondanks dat de activiteiten van Bratpack verkocht zijn, wordt het niet rustig op het kantoor in Zwanenburg: “We blijven gewoon gevestigd in ons huidige kantoor, want we zetten de activiteiten met Garden Connect door. We willen het grootste en beste online marketing bureau voor tuincentra in de wereld worden en hebben ons hele team daarvoor nodig.”"
Adres: Zwanenburgerdijk 303a, 1161NM Zwanenburg
Telefoonnummer: 0031-204977081
Stad: Zwanenburg
Route: Zwanenburgerdijk 303a
Postcode: 1161NM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
“Mijn vorige webshop liep aardig, maar ik miste van deze partij ontwikkeling en innovatie. Bij Bratpack hebben we de afgelopen jaren vele nieuwe diensten en mogelijkheden aangeboden gekregen. We kiezen zelf wat we willen inzetten en profiteren van de continue ontwikkelingen binnen het bedrijf. Naast deze innovatieve bedrijvigheid bij Bratpack vinden wij de “korte lijnen”en de directe aanpak erg prettig om mee te werken.”
Meedenkend, zeer ervaren en snel antwoord. We hebben nu goede koppelingen met onze kassa systemen en webshops die we in samenspraak met Bratpack continu blijven vernieuwen en verbeteren, zodat zowel de omzet online als in de winkel stijgt. Voor ons is bratpack de perfecte partner voor Bricks en Clicks !
Bratpack is een partij die meedenkt en waarmee je ook kunt doorgroeien. De afgelopen jaren zijn wij, mede dankzij Bratpack, stap voor stap verder gegroeid op het internet. We krijgen dagelijks offerte aanvragen binnen en Bratpack blijft actief meedenken hoe dit verder verbeterd kan worden.
Goede kwaliteit, veel kennis van Online Marketing en integratie van offline en online klantdata.
Tof bedrijf! Lekker no nonsense en goede sparringspartners.
Leuk team! Goede service! Mooie websites!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid