facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brassière Bodyfashion

Brassière Bodyfashion

Info

Bodyfashion zaak gespecialiseerd in lingerie, badkleding en nachtkleding.

Geschiedenis

Brassière Bodyfashion kunt u vinden op het Beneden Zandpad 7-D in Middelharnis en is de specialist van Goeree Overflakkee en omstreken op het gebied van lingerie en badmode.

Een beha koop je niet zomaar even, een vrouwenlichaam veranderd diverse keren tijdens haar leven. Denk maar aan pubertijd, zwangerschap, af en aankomen van gewicht, allemaal factoren waar je juiste beha en slip maat van afhankelijk zijn. Daardoor is het niet vanzelfsprekend dat je behamaat van een paar jaar geleden de zelfde is als je huidige behamaat. Belangrijk is, neem de tijd om een beha te passen, onze lingerie adviseuses nemen alle tijd voor u, en dragen beha’s aan die een meerwaarde voor uw lichaam en zelfvertrouwen creëren.

Wij nemen graag de tijd om u bij uw keuze te helpen. Uiteraard is uw partner ook welkom, de koffie staat altijd klaar!

U kunt bij ons o.a. terecht voor LingaDore, Mey, DKNY, Elomi, Fantasie, Freya, Panache, Syl, Ten Cate, Maryan Mehlhorn, LingaDore, Watercult, P.J. Salvage, Hue, Lords&Lillies, Vossen, Magic Bodyfashion, Cake Maternity (voedings BH’s) en Charmline.

Adres: Beneden Zandpad 7-D, 3241GA Middelharnis
Telefoonnummer: 0187 663010
Stad: Middelharnis
Route: Beneden Zandpad 7-D
Postcode: 3241GA



op zoek naar gerelateerd: Body fashion, Middelharnis winkels, Kledingwinkels in Middelharnis, Mannenmode Middelharnis, 2B Middelharnis, Overhemden Middelharnis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid